Važnost knjige

Ljetne radionice u Narodnoj knjižnici Mostar

Kultura / Flash | 05. 07. 2017. u 15:33 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Origami radionice, Mali arheolozi, radionica engleskog jezika, povijesna radionica na temu ''Rimska vojska'' i druge radionice, privukle su više od stotinu djece, korisnika Knjižnice.

Ljeto je idealno za kvalitetno provođenje slobodnog vremena pa su djelatnici Narodne knjižnice ovog ljeta osmislili različita edukativna i kreativna druženja. Zbog velikog interesa, a ograničenog broja mjesta, pojedine radionice su morali ponoviti.

Inače, u tijeku je već tradicionalna akcija 'Knjige na sunce' u kojoj korisnici knjižnice mogu posuditi do pet knjiga na duži period. U realizaciji je i nova akcija Knjižnice pod nazivom 'Vratimo zaboravljene knjige', u kojoj nekadašnji i sadašnji korisnici Knjižnice imaju priliku vratiti davno posuđene publikacije, bez plaćanja zakasnine.

Ovom akcijom, Knjižnica nastoji potaknuti čitatelje na svijest o odgovornom ophođenju prema knjigama, koje jedino tako mogu doprijeti do velikog broja čitatelja.

Ovim i nadamo se drugim aktivnostima, Narodna knjižnica promovira važnost korištenja knjige u svim razdobljima ljudskog života.

Kopirati
Drag cursor here to close