Stablo nasred svijeta

Festival dječje knjige: Stefenove čarolije

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru bilo je premalo za sve one koji su došli na ovu predivnu predstavu.
Kultura / Flash | 28. 11. 2022. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodna knjižnica HNŽ-a Mostar je u sklopu II. festivala dječje knjige ''Stablo nasred svijeta'', koji se održavao od 23. do 24. studenoga 2022. godine, organizirala je kazališnu predstavu djecu za djecu sa posebnim potrebama, koja je nosila naziv ''Stefanove čarolije'', a koja je izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar prvog festivalskog dana, 23. studenoga 2022. godine.

Foto: PR / Festival dječje knjige

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru bilo je premalo za sve one koji su došli na ovu predivnu predstavu. Naši gosti, sudionici programa koji su svoju radost podijelili s nama i učinili je još većom, štićenici su i osoblje, obitelj i prijatelji udruga i škola djece sa  posebnim potrebama te pojedinci kojima je na srcu briga o onima najpotrebnijima u našem društvu. Zajedno s nama radovali su se i svi naši prijatelji i sugrađani koju su došli na ovu predstavu.

Foto: PR / Festival dječje knjige

''Zahvaljujemo Hrvatskom narodnom kazalištu Mostar i njezinom osoblju za otvorenost i suradnju na realizaciji ove predstave i vjerujemo da će se naša suradnja nastaviti, na veliko zadovoljstvo naših najmlađih i svih građana'', kazali su organizatori.

Foto: PR / Festival dječje knjige

''II. festival dječje knjige "Stablo nasred svijeta" pokazao nam je da rad na promociji knjige i čitanja, naročito našim najmlađima, zalog su budućnosti i jednog novog boljega svijeta kojeg svi priželjkujemo''.

Foto: PR / Festival dječje knjige
Kopirati
Drag cursor here to close