11. prosinca

''RUKE Art Bazaar'' - kreativci i obrtnici izlažu u Mostaru

Organizatori navode kako se pripreme za ovu veliki priču u najvećem gradu na Neretvi užurbano privode kraju, te poručuju da će svi posjetitelji uživati u raznovrsnoj ponudi, od sjajno i ručno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom.
Kultura / Flash | 28. 11. 2022. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sajam rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom ''RUKE Art Bazaar'' u nedjelju, 11.12.2022. će u Mostaru okupiti dvadeset malih obrtnika i kreativaca koji će izložili svoje unikatne proizvode u prostorijama OKC Abrašević, a i ove godine će imati humanitarni karakter.

Organizatori navode kako se pripreme za ovu veliki priču u najvećem gradu na Neretvi užurbano privode kraju, te poručuju da će svi posjetitelji uživati u raznovrsnoj ponudi, od sjajno i ručno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom. Neki od izlagača koji vas čekaju su: Shebek Soaps, Lemi Neon, Doxx Design, Tegla, Ban Leather Goods i mnogi drugi.

''Čeka vas preko 20 izlagača, nagradne igre, zabava za vaše mališane i ostalo.To je i savršeno vrijeme da potražite darove za svoje najmilije i podržite naše rukotvorce'', navode organizatori.

Naglašavaju kako je to vrijeme darivanja i da svi posjetom ovom sajmu mogu biti i dio velike humane priče posljednjeg mjeseca u godini koja se realizira s humanitarnom organizacijom ''Pomozi mojoj nevjeri'', koja provodi aktivnosti na uljepšavanju života onih u potrebi.

Svi posjetitelji koji žele mogu donijeti poklončiće za mališane koji će blagdane provesti na pedijatrijskom odjelu, a više informacija za sudjelovanju u humanoj priči mogu dobiti putem društvenih mreža Lola Klaunovi.

Kopirati
Drag cursor here to close