O kulturi i umjetnosti

Drugi Habitat Culture Fest na Boračkom jezeru počinje 2. kolovoza

Ove godine Festival otvara možda trenutno najproduktivniji konjički pjesnik, pisac i prevoditelj s impozantnim brojem književnih dijela – Goran Sarić.
Kultura / Flash | 01. 08. 2023. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove se godine održava drugi Habitat Culture Fest na Boračkom jezeru čime organizatori nastavljaju sa svojom misijom da Bosni i Hercegovini predstave bogato kulturno i umjetničko nasljeđe kako u našoj državi, tako i u dijaspori.

Cilj je približiti kreativnu industriju, prije svega mladima, učenicima i studentima, a onda i svim zainteresiranim osobama i ljubiteljima umjetnosti u Bosni i Hercegovini.

Na ovaj način želi se doprinijeti podizanju svijesti o ulozi kulture i umjetnosti, ali i znanosti i obrazovanja u razvoju bosanskohercegovačkog društva, navodi se najavi festivala.

Ove godine Festival otvara možda trenutno najproduktivniji konjički pjesnik, pisac i prevoditelj s impozantnim brojem književnih dijela – Goran Sarić. Publika će se imati priliku upoznati s njim i njegovim radom u srijedu, 2. kolovoza, u 20,30 na Ognjištu Herzegovina Lodgesa na Boračkom jezeru.

Od 3. do 10. kolovoza Herzegovina Lodges će pružiti priliku svim zainteresiranim da posjete izložbu mostarskog slikara Senada Paje Copelja.

Dodatno, četiri umjetnika iz Nizozemske će 9. i 10. kolovoza predstaviti svoj multimedijalni projekt AUW Music u glazbenoj, likovnoj i video formi.

Kopirati
Drag cursor here to close