Đurologija

Branko Đurić Đuro spreman za Mostar

Kultura / Flash | 30. 01. 2017. u 07:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješni sarajevski glumac, redatelj i glazbenik Branko Đurić Đuro sinoć je u prepunom i dvostruko rasprodanom Bosanskom kulturnom centru sa svojom „Đurologijom“ ponovo oduševio Sarajlije.  

Za predstavu se tražila karta više, a Đuro je u jednom danu „Đurologiju“ izveo u 18 sati, pa odmah još jednom u 20 sati. Uz ove dvije izvedbe u Sarajevu, „Đurologija“ u srijedu, 1. veljače stiže u Mostar, gdje će biti izvedena u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

''Ovo je još jedan trijumf Đurologije s kojom je Đuro po jedanaesti put napunio Bosanski kulturni centar u Sarajevu, a koliko je Sarajevo željno ove fenomenalne predstave, ponajbolje govori činjenica da smo s Đurologijom u Skenderiji oborili rekord dvorane, s punih pet tisuća ljudi koji su uživali u Đurinoj predstavi'', komentirao je sinoć Tomislav Kašljević, glavni producent predstave i Đurin dobar prijatelj, ističući da je uvijek ''kod kuće'' najteže fascinirati publiku, što Đuri u Sarajevu očito nije problem.

Na ovogodišnjoj BH turneji „Đurologije“, uz gostovanje u Sarajevu, predviđena je samo još jedna ekskluzivna izvedba „Đurologije“ u Mostaru, gdje također vlada veliko zanimanje za 90-minutni anti-stand up popularnog Branka Đurić Đure.

''Đurologija je zaista fenomen i najgledanija predstava u regiji, koja nastavlja obarati sve rekorde gledanosti,“ dodatno je naglasio Kašljević, koji je kao i u slučaju svih proteklih turneja „Đurologije“, ponovo glavni producent hrvatske turneje ove hit predstave, u kojoj će Đuro već u utorak, 31. siječnja nastupiti u Zagrebu, a uz to i u Slavonskom Brodu, Splitu, Zadru i Rijeci.

Ulaznice po cijeni od 20 KM za mostarsku izvedbu „Đurologije“ 1. 2. U 20 sati mogu se kupiti u sustavu Kupikartu.ba i na blagajni H.D. Hercega Stjepana Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close