Do 5.11.

Street art fest predstavio dokumentarnu izložbu

"U Mostaru, u kojem je svaki vid kulture u proteklim dvama desetljećima doživio svojevrstan fijasko, ulična se umjetnost sasvim neprimjetno pojavila, te se razvija i postaje pozitivna strana stvaralaštva", navela je povjesničarka umjetnosti Daniela V
Kultura / Flash | 02. 11. 2017. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Muzičkom centru 'Pavarotti' otvorena je dokumentarna izložba fotografija u organizaciji Street art festivala.

Riječ je o fotografijama na kojima se može vidjeti što je to obilježilo festival ove godine. Ovo je samo mali dio trenutaka koji su se dogodili tijekom ožujka i lipnja, te rujna i listopada ove godine.

"U Mostaru, u kojem je svaki vid kulture u proteklim dvama desetljećima doživio svojevrstan fijasko, ulična se umjetnost sasvim neprimjetno pojavila, te se razvija i postaje pozitivna strana stvaralaštva", navela je povjesničarka umjetnosti Daniela Vucović.

"Mostar u konačnici ima svoj Street art festival koji je našao načina da ovaj grad postane bolji, da bude sjecište urbane kulture, te da bude domaćin mladima koji imaju šta da kažu na kreativan način, o ovome mjestu ili generalno u svijetu u kome svi preživljavamo", istaknula je sociologinja Merima Jašarević - Beganović.

Izložba će u 'Pavarotti' centru biti dostupna za razgledanje do 5.11.

Kopirati
Drag cursor here to close