Spektakularno

Zlatni globusi: Pogledajte najbolja izdanja s crvenog tepiha

Iako je pažnja usmjerena na umjetnička dostignuća u svijetu filma i televizije, crveni tepih nije ništa manje spektakularan.
Kultura / Film TV | 08. 01. 2024. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najprestižnijih i najiščekivanijih dodjela filmskih nagrada, 81. Zlatni globusi, održana je u hotelu Beverly Hilton u Los Angelesu. Zvijezde s A-liste ponovno su privukle pažnju svjetske javnosti svojim dolaskom.

Iako je pažnja usmjerena na umjetnička dostignuća u svijetu filma i televizije, crveni tepih nije ništa manje spektakularan. Zvijezde su zablistale u svojim najboljim izdanjima i haljinama, ostavljajući nezaboravan dojam na gledatelje i modne kritičare.

/ Taylor Swift

Ovogodišnji crveni tepih bio je pravo modno natjecanje, gdje su se slavne osobe natjecale tko će ostaviti najveći dojam odabirom kreacije. Dizajnerske haute couture haljine i elegantna odijela bila su u središtu pozornosti. Prisutni su bili i brojni trendovi poput 3D detalja i šljokica te vintage inspiracija poput onih moderne Barbie Margot Robbie i Selene Gomez kao Marylin Monroe u crvenom izdanju, obje odjevene u custom Armani Privé.

/ Emma Stone

Pogledajte neke red carpet kombinacije s ovogodišnjih Zlatnih globusa.

/ Jenifer Lopez
Kopirati
Drag cursor here to close