Ryan Gosling

Za ulogu Kena 12,5 milijuna dolara

Ryan je za ulogu Kena u Barbie filmu dobio 12.5 milijuna dolara. No to nije konačna zarada jer nisu poznati podaci o tome je li Kanađanin ugovorio i dodatne bonuse od prodaje ulaznica.
Kultura / Film TV | 27. 09. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barbie je ovogodišnji filmski hit u kinima. Dosad je zaradio oko 1.43 milijarde dolara te je postao najuspješniji film ove godine, ali i najuspješniji filmski projekt Warner Brosa.

Glavne uloge dodijeljene su Margot Robbie (Barbie) i Ryanu Goslingu (Ken). Robbie glumi stereotipnu lutku, dok je Gosling utjelovio njenog šarmantnog i šašavog dečka. Kritičari ne samo da su pohvalili film već su kao najbolji njegov dio izdvojili upravo 42-godišnjeg glumca, prenosi Index.hr

Goslingova uloga Kena toliko je dobro prihvaćena i hvaljena da mnogi predviđaju kako će biti nominiran za najboljeg sporednog glumca na Oscarima sljedeće godine. Vjeruje se da će najveći konkurenti za zlatni kipić biti on i Robert Downey Jr., koji je glumio Lewisa Straussa u Oppenheimeru.

Prema Varietyju, Ryan je za ulogu Kena u Barbie filmu dobio 12.5 milijuna dolara. No to nije konačna zarada jer nisu poznati podaci o tome je li Kanađanin ugovorio i dodatne bonuse od prodaje ulaznica.

Usporedbe radi, Margot je također imala plaću od 12.5 milijuna dolara za ulogu Barbie. Međutim, ona je kroz dogovorene bonuse stigla do zarade od oko 50 milijuna dolara. Barbie je, uz Oppenheimera Christophera Nolana, uspjela vratiti ljude u kina, kako je to bilo prije pandemije.

Da su ova dva filma veliki ljetni blockbusteri, govori i činjenica da su na kinoblagajnama uspjeli potopiti sedmi dio Nemoguće misije. Taj film je zaradio "samo" 566 milijuna dolara te se smatra neuspjehom jer je koštao 300 milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close