Teskilat

Turska serija snima se u Mostaru, na setu i zvijezda Murat Yildirim

U tiku je snimanje četvrte sezone turske hit serije "Teskilat" u produkciji TRT, a turska filmska zvijezda Murat Yildirim, koji tumači glavnu ulogu u seriji, bio je na snimanjima koja su uz posebno dopuštenje
Kultura / Film TV | 27. 09. 2023. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku je snimanje četvrte sezone turske hit serije "Teskilat" (Organizacija) u produkciji Radio-televizije Turske (TRT), a dijelovi nove sezone snimani su i u Mostaru, u Bosni i Hercegovini, javlja Anadolu.

U saopćenju iz TRT-a navedeno je kako ekipa serije, koja od prve epizode obara rekorde gledanosti u Turskoj, nastavlja sa snimanjem novih epizoda u Mostaru.

Foto: Anadolija / Turska serija snima se u Mostaru, na setu i zvijezda Murat Yildirim

Turska filmska zvijezda Murat Yildirim, koji tumači glavnu ulogu u seriji, bio je na snimanjima koja su uz posebno dopuštenje izvedena na Starom mostu i na prostoru Blagajske tekije.

Foto: Anadolija / Turska serija snima se u Mostaru, na setu i zvijezda Murat Yildirim

Sažetak radnje nove sezone serije koja donosi priče heroja Nacionalne obavještajne organizacije je sljedeći: "Omer će se naći na novoj potrazi u Mostaru nakon traumatične operacije koju je prošle sezone doživio u Organizaciji. Omer će donositi važne odluke dok preuzima zadatke koje nikada nije mogao predvidjeti na svom novom putovanju".

Kopirati
Drag cursor here to close