Posao iz snova

Traži se osoba koja može pogledati 25 božićnih fimova u 25 dana: I još će dobiti plaću za to!

Tvrtka CableTV objavila je oglas da traži nekoga tko će u 25 dana pogledati 25 božićnih filmova.
Kultura / Film TV | 10. 11. 2023. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lagano kreće vrijeme kad su vikendi (za neke čak i tjedan) rezervirani za kauč, dekicu i božićne filmove. A sad se pojavio oglas za posao koji će nekima platiti dobar iznos da rade upravo gore navedeno.

Tvrtka CableTV objavila je oglas da traži nekoga tko će u 25 dana pogledati 25 božićnih filmova. Ni naknada nije mala: osoba čija je poslovna titula Chief of Cheer dobiva plaću od 2500 dolara ili preračunato - 2334 eura, piše Fashion.hr.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cherry Collective  (@cherry.collective)

Oglas možete pogledati OVDJE.

Što se očekuje od poslovne pozicije? Nakon svakog odgledanog filma osoba mora ocijeniti film na temelju nekoliko faktora: nostalgija, sadržaj i cjelokupni blagdanski dojam.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ЭСТЕТИКА ЕДЫ (@foodfotoaestetic)

Osim plaće osoba dobiva i besplatnu pretplatu na Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ i Hallmark Movies Now kako bi mogla ocijeniti koja je od ponuđenih najjednostavnija za korištenje i koja nudi najveći izbor božićnih filmova.

Uvjeti rada su jedino što je možda malo zeznuto budući da osoba mora biti iz SAD-a. Od ostalih uvjeta koje mora zadovoljiti su starosna dob (stariji od 18) i najvažnije – mora voljeti božićne filmove.

Sigurni smo da znate barem jednu osobu kojoj je gledanje 25 božićnih filmova posao iz snova, ali i jednu osobu koja će ih sigurno pogledati potpuno besplatno. Vrlo vjerojatno je to ista osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close