Šarolik izbor

Božićni filmovi već su hit na Netflixu

Gledatelji mogu već danas uživati i u filmu Happiest Season u kojem je glavna uloga povjerena Kristen Stewart.
Kultura / Film TV | 02. 11. 2022. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok s nestrpljenjem čekamo dolazak novih božićnih filmova na streaming servise, Netflix nas je obradovao uvrštavanjem recentnijih naslova božićne tematike u svoj program, piše Journal

Onaj koji je privukao najviše pažnje je Too Close for Christmas u kojem je glavnu ulogu ostvario Chad Michael Murray, glumac koji slovi za velikog miljenika ženskog dijela publike.

Video: Too Close For Christmas | Official Trailer

Riječ je o romantičnoj komediji koja donosi neočekivanu ljubavnu priču s dozom božićne čarolije. A u slučaju da ste veliki ljubitelj romantičnih božićnih filmova, ovdje možete otkriti naslove u kojima biste također mogli uživati.

No, ovo nije jedini božićni film romantičnog prizvuka koji je ovih dana stigao na Netflix. Gledatelji mogu već danas uživati i u filmu Happiest Season u kojem je glavna uloga povjerena Kristen Stewart.

Premisa radnje bi vas mogla navesti na to da pomislite kako je riječ o trileru jer se film bavi otkrivanjem tajne koja bi potencijalno mogla uništiti obiteljski Božić. Ipak, ova tajna je vezana uz ljubavnu situaciju (koja će imati sretan završetak).

Video: Happiest Season - Trailer (Official)

Ovoga tjedna na Netflix će stići još jedan novi/stari božićni film. Riječ je o romantičnoj komediji Christmas Encore koja donosi ljubavnu priču glumice i redatelja. Ona se razvila upravo za vrijeme postavljanje predstave temeljene na knjizi Božićna priča.

Video: Last Christmas - Official Trailer
Kopirati
Drag cursor here to close