Fudd

Sjećate li se ovog lika iz crtanih filmova? Više ne smije nositi pušku

“Nećemo oružje”, rekao je Peter Bronwgardt, izvršni producent novog serijala za New York Times.
Kultura / Film TV | 08. 06. 2020. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Screenshot

U novim crtanim filmovima Looney Tunesa koje Warner Bros priprema za HBO Max, Elmer Fudd ostaje bez puške, a ta je odluka izazvala podijeljene reakcije fanova.

Promjena u najnovijem izdanju klasične animirane serije odgovor je na nasilje oružjem u SAD-u, prenosi New York Post.

Dobro poznati crtani filmovi uveliko su se temeljili oko Fuddove uporne potjere za zecom koji žvače mrkvu i često se služi dobro znanom frazom What's up Doc?

Fudd poznat po svojoj rečenici u kojoj moli gledatelje da budu tiho jer lovi zečeve nadmudren je svaki put, iako je uvijek imao svoju pouzdanu sačmaricu uz sebe.

“Nećemo oružje”, rekao je Peter Bronwgardt, izvršni producent novog serijala za New York Times. “No bavimo se crtanim nasiljem – TNT, dinamit i takve stvari su normalne. Sve ono što smo na neki način naslijedili.”

No Fudd neće biti praznih ruku ni u novim crtićima – sad će imati kosu.

U 200 novih crtića koji će sadržavati i druge zvijezde Looney Toonsa crtanog nasilja sasvim sigurno neće nedostajati. “S nekima smo možda malo pretjerali pa možda izađu u drugačijem formatu”, rekao je Browngardt.

“Prolazimo kroz taj val anty-bullyinga, svi trebaju biti prijatelji, svi se moraju slagati”, rekao je. No Looney Toons poprilična je antiteza toga. To su dva lika u sukobu, ponekad poprilično nasilnom."

Kopirati
Drag cursor here to close