VIDEO

Prvi pogled na seriju Berlin: Što kažete?

Najavni trailer nije otkrio mnogo o radnji serije Berlin, već nas je upoznao s glavnim likovima nove pljačke – Keilom, Cameronom, Roijom, Damiánom i Bruceom.
Kultura / Film TV | 22. 06. 2023. u 12:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajna vijest za sve fanove kradljivaca u crvenim kombinezonima – na male ekrane stiže serija Berlin. Netflix je predstavio spin-off serije La casa de papel (Money Heist).

Serija Berlin ujedno je i prequel originala, koji bi trebao pratiti lik Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji nadimak dijeli s njemačkom metropolom, prenosi Journal

Najavni trailer nije otkrio mnogo o radnji serije Berlin, već nas je upoznao s glavnim likovima nove pljačke – Keilom, Cameronom, Roijom, Damiánom i Bruceom. S druge strane, nova vizualna najava otkriva nam kako će radnja serije biti smještena u grad ljubavi – Pariz.

Video: BERLIN | Official Teaser | Netflix

U glavnoj ulozi ovoga puta bismo trebali vidjeti španjolskog glumca Pedra Alonsa, koji je i u originalnoj seriji utjelovio isti lik.

Uz poslovne, nova serija otkriva i Berlinove privatne (ne)uspjehe. Budući da se ženio pet puta, njegove romantične eskapade obećavaju da će biti jednako uzbudljive kao i pljačke u kojima sudjeluje.

Uz napetost, romantiku i putovanja, u najavi je istaknuto kako serija obilule duhovitim referencama i humorističnim dijalozima te da je u suštini komedija.

Berlinov tragični završetak dobro je poznat svim obožavateljima serije La casa de papel, a kako je započela njegova priča na Netflixu ćemo moći vidjeti tek krajem godine.

Potvrđeno je kako serija Berlin na male ekrane stiže u prosincu. Jedva čekamo!

Kopirati
Drag cursor here to close