Jamie Foxx

Progovorio prvi put od hospitalizacije: Otišao sam do pakla i natrag

Američki Glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx (55) objavio je na Instagramu da se oporavlja od ozbiljne medicinske komplikacije.
Kultura / Film TV | 23. 07. 2023. u 08:24 Anadolija Agencija
Jamie Foxx speaks out for 1st time since hospitalization: I went to hell and back

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki Glumac, pjevač i komičar Jamie Foxx (55) objavio je na Instagramu da se oporavlja od ozbiljne medicinske komplikacije.

"Prošao sam pakao i nazad i moj put do oporavka ima i neke rupe, ali vraćam se. Mogu raditi", rekao je dobitnik Oscara koji je, vidno mršaviji, u video snimku od tri minute kroz suze ispričao kroz šta je prošao.

Foxx je hospitaliziran u travnju zbog, kako je njegova kćerka Corinne Foxx tada opisala, "medicinske komplikacije".

"Jednostavno nisam želio da me vidite takvog. Nisam želio da vidite kako cijevi izlaze iz mene i pokušavam shvatiti hoću li preživjeti", rekao je Foxx, zahvalivši svojoj kćeri, sestri, Bogu i medicinskim radnicima što su mu spasili život.

Kako je kazao, prošao je kroz ono što je "mislio da nikada neće".

"S vremena na vrijeme samo bih briznuo u plač... jer je bilo teško, čovječe, bio sam bolestan... ali sada imam noge, pa ćete me vidjeti”, rekao je Foxx.

Foxx, rođen kao Eric Marlon Bishop 1967. godine u Terrellu u Texasu, bio je stand-up komičar prije nego što je postao poznata televizijska ličnost.

Osvojio je Oscara za najboljeg glumca za ulogu Raya Charlesa u biografskom filmu "Ray" 2004. i 2010. Grammy nagradu za pjesmu "Blame It".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Kopirati
Drag cursor here to close