19.-22. kolovoza

Predstavljamo žiri 21. Mediteran Film Festivala

U kategoriji kratkog dokumentarnog filma o najboljima će odlučivati Joško Lokaspoznati voditelj, autor, urednik i producent, Tina Šmalcelj bh. redateljica i scenaristica te hrvatski glumac Goran Bogdan.
Kultura / Film TV | 10. 08. 2020. u 08:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine u žiriju Mediteran Film Festivala sjedit će zvučna imena. O najboljem filmu u kategoriji dugometražnog dokumentarca odlučivat će Bojana Burnać redateljica i direktorica fotografije, slovenski redatelj Dušan Moravec i hrvatska glumica Ivana Roščić.

Foto: PR / Burnać, Moravec, Roščić

U kategoriji kratkog dokumentarnog filma o najboljima će odlučivati Joško Lokas poznati voditelj, autor, urednik i producent, Tina Šmalcelj bh. redateljica i scenaristica te hrvatski glumac Goran Bogdan.

Foto: PR / Šmalcelj, Lokas, Bogdan

Žiri u ovom sastavu proglašava najboljim autora iz kategorije dugometražnog dokumentarnog filma te dodjeljuje nagradu 'Grand Prix' festivala – čiji je pokrovitelj HTEronet, te najboljim autora iz kategorije kratkometražnog dokumentarnog filma te dodjeljuje nagradu 'Best Short' čiji je pokrovitelj Podravka.

Podsjećamo, dvadeset i prvo izdanje Mediteran Film Festivala bit će održano od 19. do 22. kolovoza u online formatu.

U službenom programu ovogodišnjeg festivala bit će prikazano dvadeset dokumentarnih filmova, deset u konkurenciji dugometražnog te deset u konkurenciji kratkometražnog dokumentarca.

Kopirati
Drag cursor here to close