Najava

Planet majmuna: Novo kraljevstvo – O prošlosti i budućnosti

'Planet majmuna: Novo kraljevstvo' smješten je nekoliko generacija nakon događaja iz filma iz 2017.
Kultura / Film TV | 26. 04. 2024. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Planet majmuna: Novo kraljevstvo', najnoviji dio znanstvenofantastične franšize, istovremeno je i nastavak i pozadina priče, kaže redatelj Wes Ball.

Akcijska avantura deseti je film serijala 'Planet majmun'a i slijedi novu trilogiju, koja je pokrenuta 2011. s 'Usponom planeta majmuna', a uključuje filmove 'Zora planeta majmuna' iz 2014. i film iz 2017. 'Rat za planet majmuna', piše Hina.

"To je svakako velik pothvat", rekao je Ball, poznat po filmu Maze Runner, na predstavljanju novog filma u Londonu u četvrtak.

"Morali smo odlučiti imamo li ovdje uopće nešto dobro. A mislim da imamo. Imamo razloga postojati, nismo samo četvrti dio, mi smo nešto zasebno. Pokušavamo poštovati ono što je bilo prije, s prethodnom trilogijom, ali i originalnim filmom iz 1968.", rekao je.

'Planet majmuna: Novo kraljevstvo' smješten je nekoliko generacija nakon događaja iz filma iz 2017., a u središtu je mlad i naivan, ali hrabar majmun Noa (Owen Teague). Kad njegov miroljubivi klan koji uzgaja orlove bude napadnut i kad mu odvedu obitelj, Noa kreće u potragu.

Susreti sa starijim orangutanom i prvim čovjekom kojeg je upoznao uče Nou teškim istinama o prošlosti i govore o njegovoj budućnosti i budućnosti čitavog planeta.

Video: Kingdom of the Planet of the Apes | Official Trailer
Kopirati
Drag cursor here to close