Stižu odgovori

Obožavana serija dobiva nastavak u obliku filma

Peaky Blinders film kreće s realizacijom i trebao bi dati odgovore na neka pitanja, sada kad je serija došla do svog kraja.
Kultura / Film TV | 15. 07. 2022. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peaky Blinders je jedna od serija koja je ove godine imala svoje veliko finale, a koju su kroz godine pratili milijuni gledatelja diljem svijeta.

Međutim, već i prije samog finala serije njeni su autori izrazili želju da cijelu priču dodatno zaokruže kroz film. Nedavno je ta vijest dobila i službenu potvrdu. Peaky Blinders film kreće s realizacijom i trebao bi dati odgovore na neka pitanja, sada kad je serija došla do svog kraja.

Iako detalji još nisu potvrđeni, krenule su špekulacije kako bi trebala izgledati radnja filma. Kada je datum izlaska u pitanju, također se ne zna mnogo, a pojavile su se jedino informacije kako Peaky Blinderse na velikom platnu ne bismo trebali očekivati prije 2024. godine. Što se glumaca tiče, vjeruje se kako će Cillian Murphy reprizirati ulogu Tommyja koja ga je učinila prepoznatljivim diljem svijeta. Uz njega, u filmu bi trebali osvanuti i glumci Paul Anderson, Sam Clafin i Amber Anderson, piše Journal

Što se same radnje tiče, ona bi se trebala nastaviti tamo gdje je serija završila. Vrlo vjerojatno će se baviti odnosom Tommyja Shelbyja i Winstona Churchilla u vremenu neposredno prije Drugog svjetskog rata. Iako su detalji filma zasad isključivo nagađanja, autori ove sage ističu kako glumci nisu dvojili hoće li reprizirati svoje uloge te nas očekuje nastavak priče u svom punom sjaju.

Serija Peaky Blinders s prikazivanjem je krenula još 2013. godine. Kroz šest sezona pratila je obitelj gangstera u Birminghamu. Uz njihove svakodnevne bitke za položaj, malo – pomalo se uspinju na društvenoj ljestvici. Međutim, često plaćaju previsoku cijenu. Radnja serije počinje u razdoblju nakon Prvog svjetskog rata, a estetika toga doba i karizmatični likovi brzo su osvojili srca publike i kritike. O utjecaju serije mnogo govori i to kako su se vratili neki modni trendovi koji se mogu povezati s razdobljem iz serije, a glumci su itekako hvaljeni za svoje izvedbe u sada već kultnoj seriji. 

Kopirati
Drag cursor here to close