Uživanje iz fotelja

Novogodišnja noć na TV programima

Pred nama je najluđa noć u godini koja će ovog puta biti poprilično drugačija. Zbog epidemiološke situacije i mjera koje su na snazi neće biti velikih slavlja.
Kultura / Film TV | 30. 12. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina nas Novu godinu dočekat će u udobnosti svog doma a ako niste pripremili nekoliko obiteljsko druženje ili šetnju TV će vjerojatno biti razonoda.

Novogodišnja noć na programima u BiH neće biti pretjerano drugačija, jer će većinom ponoviti programe od prijašnjih godina, dok će TV programi u hrvatskoj imati više zabavnog sadržaja i premijernih filmova

U nastavku vam donosimo ''TV ponudu''.

BHRT - koncerti i filmovi

BHT1 je kako navode svojim gledateljima osigurao višesatni novogodišnji program koji će obilježiti nekoliko ekskluzivnih koncerata, zabavnih i filmskih sadržaja.

Novogodišnji program počinje 31. prosinca Lutkarsko-animiranom predstavom „Sibelini frendovi slave Novu godinu“ u 17,30, a nakon predstave u 18 sati i 10 minuta nastavljamo programom za najmlađe gledatelje spektakularnim i jedinstvenim „Novogodišnjim Basics Show-om“, koji već šestu godinu pripremaju učenici Basics škole.

Novogodišnji Basics show donosi tematsku novogodišnju priču prilagođenu trenutnoj epidemiološkoj situaciji, u kojem učenici pjevaju, plešu, glume… U „Novogodišnjem Basics show-u“ sudjeluje oko 100 učenika.
   
Gledatelji BHT1 će već od 20 sati moći uživati u zabavno-muzičkom programu – „Konačno petak specijal“ u kojem sudjeluju Halid Bešlić, Marija Šerifović i Marko Luis.
 
Nakon „Konačno petak specijala“ gledatelji će moći uživati u najvećim hitovima i koncertu “The Magic Tour“ regionalne zvijezde Severine.

Osigurali smo za naše gledatelje i uživo praćenje koncerta Jean-Michel Jarrea “Dobrodošli na drugu stranu”. Koncert počinje u 23 sata i 25 minuta. Jarre će svirati uživo iz studija, koji se nalazi nedaleko od pariške katedrale, a njegov avatar će se pojaviti u digitaliziranoj verziji crkve, i bit će projiciran na nekoliko platformi. Jedinstven vizualni svijet koji je Jean-Michel Jarre stvorio u virtuelnoj realnosti, bit će i služben momenti s dočeka Nove godine iz Pariza.

Video: Concert de Jean-Michel Jarre dans Notre-Dame virtuelle

Nakon dočeka Nove godine koncertom Jean-Michel Jarrea iz Pariza, gledatelji BHT1 će nastaviti zabavu s koncertom Lepe Brene, te kako BHRT navodi, bogatom filmskom programu.

FTV: Filmovi serije, doček s Merlinom

Javni servis Federacije BiH pripremio je višednevni novogodišnji program, tijekom kojeg će, kako navode, biti emitirani glazbeni koncerti, filmovi i specijalne novogodišnje emisije. Doček Nove godine na Federalnoj televiziji započinje „TV Bingo Showom“.

''Bez publike u studiju i uz poštivanje svih epidemioloških mjera, trudićemo se zabaviti vas i ponuditi kvalitetan, aktuelan i dobicima bogat ‘novogodišnji paketić’. Paketić sa mašnom na kojoj piše “TV Bingo Show'' najavljuju novogodišnji program iz Press službe FTV-a dodajući da gledaoce očekuje veliki fond dobitaka.

''Ako tome dodamo i najveću zvijezdu naših prostora baš kod nas u studiju, onda imamo pravi jack pot. Uz najljepše i vječne hitove Halida Bešlića, našeg novogodišnjeg benda i sve dobitke Lutrije BiH čekamo vas, a vaše je da otvorite paketić TV Bingo sreće! Nakon novogodišnjeg TV Binga, u programu Federalne televizije biće emitovan film „Taxi blues“ u kojem glavnu ulogu igra Andrija Milošević'', kažu iz FTV-a.

''U finiš stare i početak nove godine gledatelji Federalne televizije ući će uz pjesme sa koncerta ‘Hotel Nacional’ Dine Merlina. Novogodišnje slavlje nastavljamo koncertom Kemala Montena koji je održao u prepunoj dvorani Zetra u Sarajevu. Bogat muzički program Federalna TV nastavlja sa koncertima Parnog valjka, Zabranjenog pušenja, Tošeta Proeskog i Bijelog dugmeta'.

Iz FTV-a najavljuju i bogat filmski program: četvrti nastavak akcijskog filma „Pobješnjeli Max: Divlja cesta“, komedije „Godišnji odmor iz snova“, “Simone“,  „Luda vjenčanja“ i  „Maska“.

Hayat - najluđa noć s najvećim hitovima

Hayat televizija proizvela je približno osam sati premijernog glazbenog sadržaja, a u cjelovečernjem programu, u novogodišnjoj noći, Hayat gledateljima nudi glazbene interpretacije uživo, uz nekoliko postavki orkestra uživo. I ove godine novogodišnji program Hayat TV-a bit će izuzetno bogat, a vodit će ga Ana Bavrka i Dalila Omerović, poručili su ranije s Hayata.

''Ovo je potpuno novi oblik televizijskog sadržaja koji je atraktivan ne samo vizualno, nego i programski jer su njegovim dijelom interesantni gosti, muzičke numere, prezentacije proizvoda za ljepši i zdraviji život”, najavljuje Sanela Junuzović, urednica Hayat Plus dodajući:

“Razigrani i raspjevani, euforično ulazimo u najluđu noć, uz najveće svjetske muzičke hitove ikada. Transformacija plesača, koji vizuelno prate glazbenee numere, stilski i plesački, doprinosi atraktinosti sadržaja i uzbuđenju zbog svake nove interpretacije i točke”.

''Ispratit ćemo staru i dočekati Novu godinu uz strane, ali i domaće evergrine, popularna imena bh. estradne scene, tamburaše... Gledatelje će svojim hitovima zabaviti Halid Bešlić, Hanka Paldum, Denial Ahmetović, Enes Begović, Neno Murić, Halid Muslimović, Branka Sovrlić, Adelisa Hodžić, Asim Brkan, Armin Bijedić, Kemal Hasić, Slađana Mandić, Ferid Avdić, Elma Hadžić, Amela Zuković, Hakala, Adnan Nezirov, Elvedina Šehić, Nihad Alibegović, Naida Bešlagić, Amra Halebić, Dijana Bliznac, Ramiz Selak, Šaćir Ameti, Minel Spahović, Belma Karšić, Amna Keskin, Enes Merdović, Amir Begović, Ruža Efendić, Adnan Mulahasanović, Dino Memić, Lejla Piljević, Fatmir Sulejmani, Memnun Muzaferija, Adis Škaljo, Semir Jahić... Uz njih bit će orkestar pod vođstvom maestralnog Harisa Kaltaka. U novogodišnjoj noći družit ćemo se i sa Berinom Buturovićem i njegovim bendom'', rekli su ranije  sa Hayat televizije.

Video: Hayat TV

Iz te TV kuće najavljuju praznične filmove u prvim danima 2021. tako da se praznični program Hayat TV završava 3. siječnja.

Reprize na BN TV

BN Televizija je pripremila glazbeni program za novogodišnju noć, ali u nešto drugačijem izdanju.

“Poštujući epidemiološke mjere, ove godine nismo kao prethodnih godina snimali šou programe sa velikim brojem popularnih izvođača i glumaca. Jedan dio muzičkog programa ćemo reprizirati, a jedan dio smo snimili i to su muzički šou programi sa Snežanom Đurišić, Nedom Ukraden, Draganom Kojićem Kebom, Mitrom Mirićem”, poručila je Dragana Musladin, urednica zabavnog programa BNTV.

Redakcija filmskog i serijskog programa televizije BN od 1. do 5. siječnja najavljuje emitiranje domaće serije “Kosti”, nove epizode triler dramske serije “Močvara”, a od 10. siječnja i humorističke serije “Dream Team”.

RTRS - najduža proslava

Proslava Nove godine na RTRS-u počinje od jutarnjih sati i kako kažu bit će to najduža TV proslava u BiH, kaže za Mediacentar Srđan Radanović, urednik Redakcije zabavnog programa ove medijske kuće.

“Bogat praznični program počinje u šest i traje do devet časova, novogodišnjim Jutarnjim programom. Zanimljive priče, uključenja reporterskih ekipa, te šarenilo novogodišnjih čestitki odisaće svečanim izdanjem programa, a Redakcija zabavnog programa RTRS od 12 časova i 30 minuta započinje sedmočasovni otvoreni program, pod nazivom ‘Novogodišnja bajka’ koja će trajati sve do 19 časova i 30 minuta kada počinje Dnevnik 2”, kaže Radanović.

RTRS će gledateljima dijeliti i poklone, a u studiju će nastupiti pjevač Halid Muslimović. Tijekom sedmosatnog programa bit će predstavljeni i talentirani građani. Dodaje da će RTRS reprizirati prošlogodišnji program dočeka nove godine, ali da će on biti ažuriran novim sadržajem.

“Večernji dio programa, ‘Harmonika svira disko’, počinje nakon centralnog Dnevnika. Glavni gost je Lepa Brena, koja uvijek napravi fantastičnu atmosferu. Tu su i druge zvijezde, a program je koncipiran da se zabavnjaci natječu protiv narodnjaka. Tu su i Zdravko Čolić, Neda Ukraden, Sanja Đorđević, Gorica Popović, Svetozar Goncić, Mima Karadžić, Bojan iz grupe ‘Lexington’, Ivana Jordan, Željko Vasić, grupa ‘Regina’, a čućemo i najljepše čestitke od naših voditelja poput zaštitnih lica Dnevnika Nade Arlov i Darka Savića”, poručio je Radanović.

Na OBN-u standardni program serija

Početkom prosinca glasnogovornik OBN-a Dejan Ešpek medjima je rekao kako je moguće da ć uz filmove i serije možda imati i glazbeni sadržaj koji ćesnimiti, ali to je tada bilo neizvjesno.

Sudeći po njihovoj programskoj shemi koja se može naći na stranicama posebnog programa neće biti a nakon OBN info-a u 18.50 program se nastavlja uz turske serije Paramparčad, Zakletva, Šampion, Amanet, te uz indijsku seriju Ljubav umire posljednja, a u ponoć počinje filmski program.

NOVA S, NOVA BH i United Media: S Đurom u novu godinu

Spektakularni novogodišnji TV show "Nova godina sa Đurom", u kojem se Branko Đurić Đuro prvi put pojavljuje u ulozi voditelja, uvest će gledatelje Nove TV novu 2021. godinu. Zajedno s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama Ninom Badrić, Rambom Amadeusom, Massimom Savićem, Bombaj štampom i Hari Mata Harijem, Đuro obećava mnogo zabave, smijeha i dobre glazbe u novogodišnjoj noći.

"Želja nam je bila u ovom "novom normalnom" sačuvamo dašak pravog normalnog, na tu najluđu noć. Nismo hteli da radimo ništa pretenciozno, već s humorom i glazbom ne da dočekamo 2021, već 2020. da ispratimo zauvijek, da nam se nikad ne ponovi!", poručuje Đuro.

Video: Nova s Đurom

Novogodišnji show "Nova godina sa Đurom" scenaristički potpisuje Feđa Isović, autor jednih od najgledanijih humorističkih serija regiona. Producenti emisije su Kenan Musić i Robert Tomić Zuber. Muzički urednik je Zoran Kekić, a izvršni producent Ajdin Mujezin.
nova godina

"Ovo nije klasični novogodišnji show. Biće tu elemenata koji se u regionu po prvi put pojavljuju u jednoj ovakvoj emisiji, svideće vam se",  izjavio je Kenan Musić, glavni producent emisije.

Show "Nova godina sa Đurom", emitovaće se 31. decembra na kanalu NOVA S, kao i na platformama R+ i produkcijske kuće CINEA, koji su ujedno i producenti projekta. Koproducenti emisije su NOVA S, NOVA BH i United Media (u okviru United Media posluje i N1).

U susjednoj Srbiji bit će bogat glazbeni program. Radio televizija Srbije (RTS) pripremio je program koji je zbog situacije s koronavirusom prilagodio 'novoj realnosti'.

RTS - da smo živi i zdravi

Glavna izvršna urednica RTS-a Olivera Kovačević za Blic.rs je rekla:

''RTS će ove godine imati Novogodišnji program koji će biti specifičan, kao što je i ova godina bila posebna. Naziva programa je 'Da smo živi i zdravi'. Pošto nisu postojali uslovi za snimanje muzičkih numera sa velikim orkestrima i brojnim pevačima, prinuđeni smo da se oslonimo na prethodne Novogodišnje programe i izaberemo najatraktivnije izvođače i najbolje nastupe. Upravo snimamo, poštujući sve epidemijske mere, skečeve i voditeljske najave koji će sve povezati u jednu smislenu celinu. Program će trajati više od pet i po sati, a posle njega slediće dodatak od skoro dva sata podsećanja na jubilej 60 godina televizije. Tu će gledaoci moći da vide numere iz naših serija i filmova, kao i skečeve koji podsećaju na istoriju televizije. Nikada u jednom Novogodišnjem programu nismo uspeli da okupimo sve naše najveće muzičke zvezde, iz raznih razloga. U ovom programu će biti većina naših najvećih imena, od Čole, Brege, Cece, Brene, Bajage, Harisa, Dragane, Željka i mnogih drugih'', rekla je ovim povodom glavna i odgovorna urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević.

B92, Pink TV

Na B92 su najavljeni serija Hotel Eleon i Ratovi zvijezda 4, dok PINK TV najavljuje 'Novogodišnjo veselje'.

''Kao i svake godine RTV Pink nam priprema muzičko zabavnu emisiju koja će podići raspoloženje u toku novogodišnjih praznika. U novogodišnjem programu učestvuje preko 100 pevača, plus sve Pinkove zvezde'', najavili su s PINK TV.

U susjednoj Hrvatskoj, pripremljen je bogat glazbeni program u filmske premijere na početku godine.

HRT kvizovi i koncert Severine

Nacionalna televizija, HRT je objavila raspored programa za novogodišnju noć te će doček početi humanitarnom epizodom kviza Tko želi biti milijunaš? u kojemu će na pitanja odgovarati poznati Hrvati, a osvojene iznose će darovati potrebitima.

Nakon Milijunaša slijedi novogodišnje izdanje emisije A strana.

Video: A strana

Pola sata nakon ponoći HRT je u raspored ubacio koncert Severine iz zagrebačke arene. Koncert je održan u prosincu prošle godine u sklopu Severinine turneje The Magic Tour, a pjevačica je napunila arenu do posljednjeg mjesta.

Video: Severina 2019

RTL se također nalazi u okviru United Medie, te će i oni prenositi 'Novu godinu S Đurom'.

Oproštaj od 2020. i dobrodošlicu 2021. godine uz najveće glazbene hitove donosi novogodišnja emisija 'I godina Nova 2021.', a filmske uspješnice 'Zameo ih vjetar', 'Air Force One', 'Otok Shutter' te TV premijera 'Obiteljska borba' garantiraju nezaboravan početak godine uz novogodišnji program Nove TV i Doma TV-a.

Novogodišnja emisija i filmski hitovi

Doček Nove godine na Novoj TV i Doma TV-u moći ćete dočekati uz novogodišnju emisiju i filmske hitove.

Novogodišnja emisija 'I godina Nova 2021.' puna odličnih glazbenih izvođača na Novoj TV uvest će gledatelje u 2021. godinu. Osim dobro raspoloženih i raspjevanih domaćih glazbenih zvijezda, gledatelje će u emisiji zabaviti i nenadmašni skečevi briljantne glumačke ekipe koja se okuplja u najpoznatijem TV baru u Hrvatskoj.

Unatoč zabranama okupljanja vesela ekipa s Barmenom na čelu, uspješno je osmislila način da zaobiđu pravila i 2021. dočekaju zajedno, u dobrom društvu i uz još bolje glazbene nastupe koji će oduševiti i gledatelje pred malim ekranima.

Kopirati
Drag cursor here to close