Vikinzi: Valhalla

Netflix potvrdio: Vikinzi dobivaju nastavak

Nove nastavke gledamo pod nazivom "Vikinzi: Valhalla", a događaji će biti smješteni sto godina nakon finala posljednje sezone originalne serije.
Kultura / Film TV | 21. 11. 2019. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je naručio nastavak popularne hit serije "Vikinzi", prenosi Variety. Nove nastavke gledamo pod nazivom "Vikinzi: Valhalla", a događaji će biti smješteni sto godina nakon finala posljednje sezone originalne serije.

Izvršni producent "Valhalle" bit će kreator "Vikinga", Michael Hirst, a scenarist će biti Jeb Stuart. Uz njih dvojicu, u stolicu izvršnog producenta ponovno sjeda i Morgan O’Sullivan. Za produkciju je zaslužena televizija MGM.

Nova serija će se snimati u Irskoj, a produkcijskom se timu vraća mnoštvo originalnih članova u svim odjelima.

"Više sam nego uzbuđen što najavljujemo nastavak sage o vikinzima. Znam da će milijuni naših obožavatelja diljem globusa biti oduševljeni vjerom u seriju koja je iskazana od strane MGM-a i Netflixa. Jeb Stuart, doista odličan scenarist, donijet će nove priče i snažnu viziju o nekima od najpoznatijih Vikinga u povijest", kazao je Hirst.

Serija će dramatizirati avanture najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli - Leifa Eriksona, Freydisa, Haralda Harada i normanskog kralja Williama Osvajača (također vikinškog potomka). Ti će muškarci i žene utkati nove puteve dok se bore za opstanak u Europi koja se stalno mijenja i razvija.

''Serija obećava da će biti sve što obožavatelji vole o franšizi: lupanje srca, nezaustavljiva radnja ukorijenjena u bogatim likovima i dramatična pripovijedanja o obitelji, odanosti i moći ", kaže Channing Dungey, potpredsjednik originalnih serija za Netflix. "Oduševljeni smo što ćemo s Michaelom Hirstom, Jebom Stuartom, Morganom O'Sullivanom i MGM televizijom oživjeti sljedeće ponavljanje sage", dodaje.

"Oduševljeni smo zbog udruživanja s Michaelom, Morganom, Jebom i Netflixom za sljedeće poglavlje u nevjerojatnom svemiru Vikinga", dodaje predsjednik televizijske produkcije i razvoja MVM-a Steve Stark. "Valhalla je plod ljubavi za sve koji su uključeni i dok očekujemo nastavak ove sjajne sage, uzbuđeni smo što znamo da će obožavatelji širom svijeta imati priliku nastaviti sa serijom u svom novom domu na Netflixu", prenosi Variety.

Stuart je najpoznatiji po svom dugometražnom djelu, po zaslugama među kojima su filmovi poput "Umri muški", "Odbjegli bjegunac" i "Ispod vatre." Napisao je filmove poput "Elizabeth" i "Elizabeth: Zlatno doba".

Kopirati
Drag cursor here to close