Od sljedećeg ciklusa naplate

Netflix smanjio cijenu pretplate za korisnike iz BiH

Streaming servis Netflix smanjio je cijenu pretplate za korisnike iz Bosne i Hercegovine.
Kultura / Film TV | 14. 02. 2023. u 10:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je smanjio cijenu pretplate za korisnike iz Bosne i Hercegovine.

Cijena osnovnog paketa sada iznosi 4,99 eura (oko 9,98 KM), standard 7,99 (oko 15,98 KM), a premium 9,99 eura (oko 19,98 KM).

Netflix je snizio i cijene u Hrvatskoj.

''Cilj je omogućiti pristup omiljenim TV serijama i filmovima po još pristupačnijoj cijeni te ponuditi širok izbor kvalitetnih TV serija i filmova, pažljivo odabranih za korisnike. Dakle, bez obzira na raspoloženje ili ukus, korisnik uvijek može pronaći nešto za gledanje i uživanje'' priopćili su iz Netflixa.

Cijene će biti dostupne postojećim korisnicima tijekom sljedećih tjedana od njihova sljedećeg ciklusa naplate. Postojeći korisnici bit će obaviješteni putem e-maila, a točno vrijeme ovisit će o ciklusu naplate određenog korisnika, prenosi Tportal.

Kao što je već poznato, Netflix je najavio da će uskoro spriječiti dijeljenje lozinke.

Iako naši uvjeti korištenja ograničavaju korištenje Netflixa na domaćinstvo, prepoznajemo da je ovo promjena za članove koji dijele svoj račun šire. Budući da uvodimo plaćeno dijeljenje, članovi u mnogim zemljama također će imati opciju dodatnog plaćanja ako žele dijeliti Netflix s ljudima s kojima ne žive, naveli su ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close