Polly Pocket

Nakon Barbie stiže film o još jednoj popularnoj lutkici

U planu je kreiranje filmskih naslova inspiriranih s čak 14 popularnih Mattelovih proizvoda, a među njima se ističu ljubičasti dinosaur Barney, vlakić Thomas, realistične American Girl te kartaška igra Uno.
Kultura / Film TV | 02. 08. 2023. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hoće li Barbie pokrenuti pravu malu filmsku revoluciju? Kako stvari stoje – hoće! U prvom redu to se odnosi na kreiranje igranih filmova inspiriranih popularnim dječjim igračkama. Predvodnik ovog trenda je upravo Matell, tvrtka koja proizvodi legendarnu Barbie, a koja je suočena s velikim gubitcima i padom prodaje spas pronašla upravo u filmskoj industriji, piše Journal.

U planu je kreiranje filmskih naslova inspiriranih s čak 14 popularnih Mattelovih proizvoda, a među njima se ističu ljubičasti dinosaur Barney, vlakić Thomas, realistične American Girl te kartaška igra Uno. Ipak, prva na redu je ekranizacija priče o jednoj od najomiljenijih igračaka osamdesetih godina prošlog stoljeća – lutkicama Polly Pocket.

Video: What

Prema dostupnim informacijama scenarij i režija povjereni su glumici Leni Dunham, autorici popularne serije Girls. Glava uloga povjerena je Lily Collins. “Kao dijete koje je bilo opsjednuto Polly Pocket lutkicama, ovo je pravo ostvarenje sna i jedva čekam donijeti ove malene igračke na veliko platno”, kazala je glumica kada je vijest o njezinoj novoj ulozi i službeno potvrđena javnosti.

Radnja filma trebala bi pratiti priču o mladoj djevojci i lutkici koje započinju veliko prijateljstvo te nam Polly Pocket svijet prikazati u novoj, modernoj verziji. Nažalost, do nje ćemo ipak trebati malo pričekati jer bi filmska platna mogla ugledati najranije 2025. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close