Romantična komedija

Meg Ryan vraća se na veliki ekran, tri godine radila na filmu

Osam godina nakon svojeg posljednjeg holivudskog filma, Ryan u filmu What Happens Later igra Willu, ženu koja se ponovo susreće s bivšim partnerom (zvijezda Dosjea X David Duchovny) kada oboje ostanu u snijegom zatrpanoj zračnoj luci.
Kultura / Film TV | 01. 11. 2023. u 16:04 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meg Ryan, glumica koja je očarala publiku u filmovima Romansa u Seattleu, Kad je Harry sreo Sally i Imaš poštu, vraća se na veliki ekran u romantičnoj komediji za koji je scenarij sama napisala te ju je režirala i producirala, prenosi Hina.

Osam godina nakon svojeg posljednjeg holivudskog filma, Ryan u filmu What Happens Later igra Willu, ženu koja se ponovo susreće s bivšim partnerom (zvijezda Dosjea X David Duchovny) kada oboje ostanu u snijegom zatrpanoj zračnoj luci. Ryan je rekla da je na projektu radila tri godine. Premijera je u američkim kinima u petak.

Video: What Happens Later

"Treba mi puno vremena da učinim bilo što, tako da su tri od osam godina bile samo rad na ovome", objasnila je.

What Happens Later je među nekoliko filmova nezavisnih produkcijskih kuća koji su dobili izuzeće od sindikata glumaca SAG-AFTRA, što znači da su glumci mogli slobodno govoriti o filmu unatoč štrajku koji je bio u tijeku. Duchovny je pohvalio rad Ryan u svim njezinim različitim ulogama u filmu.

"Meg tu odgovornost nosi zaista lagano, što je lijepo", rekao je. "Nikada nisam imao osjećaj da je preopterećena ili da osjeća pritisak, a siguran sam da je s vremena na vrijeme bila", dodao je glumac.

Kopirati
Drag cursor here to close