Bodies

Korisnici Netflixa preporučili najbolju seriju iz 2023. uz ključan savjet

Većina ih hvali seriju, navodeći da ukoliko skrenete pogled tek na nekoliko sekundi nećete "imati pojma što se zapravo događa".
Kultura / Film TV | 28. 12. 2023. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se kraj godine približava tako se na internetu i brojnim filmskim magazinima sumiraju utisci te dijele liste najboljih ostvarenja ove godine.

Tako su i korisnici streaming platforme Netflix među najbolje ove godine uvrstili seriju "Bodies" uz poseban savjet.

Bodies

"Bodies" je kriminalistička drama i bazirana je na istoimenom stripu Vertiga. Vertigo je izdanak DC stripova i objavljuje sadržaj koji je više orijentiran na odrasle, a koji ne bi bio prikladan za DC-jevu glavnu liniju.

Prati misteriju nakon što je leš otkriven u Londonu - s glumačkom postavom koju čine Stephen Graham, Jacob Fortune-Lloyd, Amaka Okafor i Kyle Soller.

Radnja se odvija na više različitih lokacija i postoji mnogo važnih detalja koji bi se kasnije mogli pokazati ključnim, a postoji i nekoliko vremenskih linija.

Četiri detektiva

Sinopsis za seriju na Netflixu glasi: "Četiri detektiva. Četiri vremenske linije. Jedno tijelo. Da bi spasili budućnost Britanije, morat će prvo riješiti ubojstvo koje je promijenilo tijek povijesti."

I dok su gledatelji pozitivno reagirali na seriju, mnogi imaju isti savjet za sve koji žele da je pogledaju.

"Fokus vam mora biti na ekstremnom nivou dok gledate", "Kao da ne možete preskočiti 10-20 sekundi i gledati jer svaka scena može imati duboke detalje koji će se pojaviti u kasnijoj sceni i povezana je", "Odlično, ali ne možete propustiti ni minut", glasili su komentari koje su pisali korisnici na mrežama.

Većina ih hvali seriju, navodeći da ukoliko skrenete pogled tek na nekoliko sekundi nećete "imati pojma što se zapravo događa".

Kopirati
Drag cursor here to close