Prisjetila se

Julia Roberts odbila ulogu u kultnom ljubiću

Umjesto Roberts, glavnu ulogu u ovom hitu iz 1998. godine igrala je Meg Ryan. No Roberts ne žali za svojom odlukom jer je to sve dio posla.
Kultura / Film TV | 12. 12. 2023. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juliju Roberts mnogi smatraju kraljicom romantičnih komedija, no u nedavnom intervjuu poznata glumica otkrila je da je odbila ulogu u jednom od najpoznatijih filmova ovog žanra.

Tijekom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live With Andy Cohen jedan fan pitao je postoji li ijedna uloga za kojom žali, piše The Hollywood Reporter.

Video: You

"Pa, ne žalim ni za jednom ulogom jer mislim da je sve to sudbina", odgovorila je oskarovka. "Ali jedan film koji sam odbila, a koji je na kraju ispao uspješan i prekrasan, a mislila sam da ne bi bio uspješan i prekrasan da sam ja u njemu, bio je Imaš poruku (You’ve Got Mail)".

Umjesto Roberts, glavnu ulogu u ovom hitu iz 1998. godine igrala je Meg Ryan. No Roberts ne žali za svojom odlukom jer je to sve dio posla, prenosi Index.hr

"Ryan se trebala pojaviti u Čeličnim magnolijama (Steel Magnolias), ali je i dalje snimala Kad je Harry sreo Sally (When Harry Met Sally), tako da sam ja dobila tu ulogu", rekla je glumica.

"Cate Blanchett trebala je glumiti u Bliskim odnosima (Closer), ali je zatrudnjela i ja sam dobila ulogu. Posrećilo mi se oko nekih jako dobrih uloga", objasnila je Roberts.

Kopirati
Drag cursor here to close