"Savršen par"

Ilary Blasi otkriva izdaju Tottija u Netflixovom dokumentarcu

Nakon što je dugo sumnjičio svoju suprugu za izvanbračne veze, Totti je u međuvremenu imao aferu s mladom Noemi Bocchi, koju su mjesecima skrivali.
Kultura / Film TV | 27. 11. 2023. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Unica" je naziv dokumentarca u kojem Ilary Blasi po prvi put priča kraj svoje ljubavne priče s Francescom Tottijem. Dokumentarac je izašao 24. studenog 2023. na Netflixu.

Otkriva se cijela istina o njezinoj ljubavnoj priči, sada završenoj, s kultnim bivšim talijanskim nogometašem Francescom Tottijem. Baca se neviđeno svjetlo na kraj njihove ljubavi.

Dokumentarni film, u produkciji Banijay Italia, napisali su Peppi Nocera i Romina Ronchi, a režirao ga je Tommaso Deboni.

Nakon brojnih novinskih članaka, izjava, demantija i priopćenja za javnost Ilary Blasi prvi put priča o kraju svoje ljubavne priče. Potpuno nova i intimna priča obogaćena svjedočanstvima ljudi koji su uvijek bili uz nju.

Nakon što je dugo sumnjičio svoju suprugu za izvanbračne veze, Totti je u međuvremenu imao aferu s mladom Noemi Bocchi, koju su mjesecima skrivali. Kada to otkrije sama Ilary, brak vrlo brzo puca uz razne javne nepodopštine (vrhunac je intervju za portal u kojem bivši nogometaš optužuje Ilary da mu je ukrala Rolexe, a on iz inata skriva sve njezine torbe i dizajnera cipele). Osim digresije o njezinom usponu do uspjeha i njegovoj ljubavi s Tottijem – od udvaranja do posljednjih zajedničkih trenutaka otkrivajući detalje koji prethodno nisu bili objavljeni.

Video: Unica | Trailer Ufficiale | Netflix
Kopirati
Drag cursor here to close