Povratak

Iz Marvela svjesni da su napravili promašaj, ali imaju rješenje

To bi značilo da će oživjeti RDJ-evog Iron Mana i Scarlettinu Black Widow, koji su umrli u Endgameu", tvrdi Variety.
Kultura / Film TV | 02. 11. 2023. u 19:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle su četiri godine otkako su na velikom platnu originalni Osvetnici bili zajedno. Te 2019. godine u filmu Osvetnici: Završnica fanovi su oplakivali Natashu Romanoff (Scarlett Johansson) i Tonyja Starka (Robert Downey Jr.), dok se Steve Rogers (Chris Evans) umirovio.

Mnogi tvrde kako je taj film bio vrhunac Marvelovog filmskog svijeta te je kasnije sve krenulo nizbrdo. Hiperprodukcija serija i filmova koštala je Marvel kvalitete koju je nekad imao. Ipak, donekle su je uspjeli vratiti serijom Loki i filmom Čuvari galaksije 3.

Iz Marvela su svjesni da im je četvrta faza bila promašaj te ozbiljno razmišljaju o načinima povratka na stazu stare slave. Navodno je jedna od tih opcija i vraćanje originalne šestorke u novom filmu o Osvetnicima. Potvrđeno je to u novom izvještaju Varietyja.

"Izvori govore kako postoje sastanci na kojima se raspravlja o povratku originalne šestorke za novi film. To bi značilo da će oživjeti RDJ-evog Iron Mana i Scarlettinu Black Widow, koji su umrli u Endgameu", tvrdi Variety, a prenosi Index.hr.

"Studio se još uvijek nije u potpunosti posvetio toj ideji. Ako bi se ti glumci vratili, to ne bi bilo jeftino. Izvori kažu da je Downeyjeva plaća za Iron Man 3 unaprijed iznosila 25 milijuna dolara", navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close