Nina Čudić

Vjetar sirove istine zapuhao u New Yorku - stigla Slađa s brda

Kultura / Film TV | 31. 03. 2024. u 07:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Diplomirala je ekonomiju, a potom je glumačke snove počela ostvarivati u Americi, vratila se u Hrvatsku i posvetila autorskom projektu, koji će nada se nastaviti opet u Americi.

Nina Čudić, trenutno na društvenim mrežama poznata kao Slađa s brda zna da je smijeh nešto što nam nedostaje u ovim vremenima. Sve je krenulo sa ''Šalterušom'', zatim je islijedila Amra iz New Jersey, Anica iz Berlina, a Slađa s brda je sada u New Yorku kojim 'dominra'.

Bljesak.info: Nina, odnosno Slađo, ima li brda k'o tvog u New Yorku?
Nina: Nema, ali ima brđana.

Bljesak.info: Kako si donijela odluku za odlaskom, opet...? 
Nina: Odluku da posjetim Ameriku na duže vrijeme sam donijela obzirom da se bavim poslom za koji me ne drži lokacija, i u želji za snimanjem zabavnog sadržaja svojoj publici. Kad sam tu živjela do prije 7 godina na studentskoj vizi, nisam bila popularna na Instagramu, odnosno nisam se bavila influenserskim poslom tad, te sam često znala pomisliti otkako sam se proslavila ''joj, da sam bar sad u New Yorku, toliko toga bi imala za snimati i slikati i za storyje i za videe.''

Tako da je po Božjoj milosti, sada došao trenutak, da to postane realnost. Druga šansa!

Za one koji ne znaju, živjela sam u New Yorku skoro 4 godine, do 2017. godine, u želji da uspijem u glumačkoj industriji. Svašta sam tu proživila i New York mi je urezan u srce. Kao nijedan grad na svijetu. To je grad prepun inspiracije i raznolikosti. Glavni grad svijeta. 

Vratila sam se jer nisam dobila radnu dozvolu. Ali želja mi je bila živjeti u Americi oduvijek.

Bljesak.info: Kako se NY osjeća što je Slađa tu?
Nina: Hahaha, NY je definitivno osvježen Slađinom prisutnošću! Polaskan. Dašak, da ne kažem vjetar, sirove istine je zapuhnuo. :)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Čudić (@nina.cudic)

Bljesak.info: Kako je zapravo Slađa postala popularnnija od Amre i Anice?
Nina:
Slađa je momentalno postala popularnija od Amre i Anice jer priča isključivo na hrvatskom jeziku te je brutalna. Brutalno iskrena i brutalno humoristična, a za neke duše i šokantna.

Slađa je originalna i drugačija. Sirova, s brda. :) Plijeni pažnju, u zadnje vrijeme i hejtersku, ali pažnja je pažnja. Ne ostavlja ravnodušnim.

Bljesak.info: Koji ti je najpopulanriji video?
Nina:
Na TikToku “Kako roditelji pričaju da su išli u školu” 4,4 milijuna pregleda, a na Instagramu “Kako žene pričaju da su rađale” s 2,7 milijuna pregleda. Na You Tube-u “Druge cure vs. Slađa s brda kad prolaze kraj bauštelaca” s 1,8 milijuna pregleda.

Bljesak.info: Gdje pronalaziš inspiraciju?
Nina:
Inspiraciju prolazim u sebi, svojim mislima o svijetu i ljudima, kao i oko sebe.  U neugodnim i ugodnim situacijama. I okolnostima koje me okružuju, kad me nešto veseli ili živcira.

Bljesak.info: Slađine šale često su dvosmislene, koliko i kako su one shvaćene na mrežama? Primjete se'neshvaćeni' komentari...
Nina:
U početku su bile shvaćene, s nekim videima koji su malo provokativniji tipa kad Slađa liže sladoled ili Slađa s brda na adventu u Zagrebu, je došlo do neshvaćanja od određenih ljudi, ali apsolutnog obožavanja od drugih (većine), i sad određeni ljudi nisu u mogućnosti shvatiti Slađu s brda u New Yorku. Nešto ih koči. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Čudić (@nina.cudic)

Bljesak.info: U ranijim intervjuima rekla si kako si željela postati glumica, je li ti tik tok pomogao da se osvariš? Imaš li namjeru pored popularnosit na tik-toku iskušati se i na daskama ili filmskom platnu?
Nina: TikTok mi je definitivno pomogao da to ostvarim, on je Bogom dan za mene. Ne samo da sam se ostvarila u glumi na taj nacin, vec i u komediji, reziji, scenariju (sve sama smišljam), snimanju, produkciji.  Bogato iskustvo. 

Otvorena sam iskušati se na daskama i filmskom platnu pogotovo - to mi je velika želja, kad dobijem dobru ponudu - to ću i učiniti. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Čudić (@nina.cudic)

Bljesak.info: Koji su ti planovi?
Planovi su mi veliki kao uvijek, ali reći ću zasad - posvetit se više You Tube-u i snimanju vlogova, kao i konzistentnijem snimanju za TikTok, Instagram i YT shorts. 

Bljesak.info: Ostaješ li Slađa ili nam spremaš novi lik?
Ostajem Slađa definitivno, tu je uvijek inspiracija, ali snimat ću i relatable videe životnih situacija kao ja, a ako dođe inspiracija - i novi lik.

Video: Nina Čudić: Nije vam vrijeme prošlo sa 24 godine kako vam govore
Kopirati
Drag cursor here to close