Nečasna titula

''Emoji film'' dobitnik Zlatne maline za najgore filmsko ostvarenje

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenarij te za najgoreg redatelja (Anthony Leonidis).
Kultura / Film TV | 04. 03. 2018. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Animirani "Emoji film" (The Emoji Movie) dobitnik je ovogodišnje Zlatne maline (Razzie Awards) za najgore filmsko ostvarenje u 2017. i to je prvi dugometražni animirani film u 38 godina koji je zaradio tu nečasnu titulu.

Film o emotikonima u našim pametnim telefonima osvojio je Zlatnu malinu i za najgori scenarij te za najgoreg redatelja (Anthony Leonidis).

Zlatnu malinu 2018. za najgoreg glumca dobio je Tom Cruise za ulogu u "Mumiji". Najgorom glumicom proglašen je glumac Tyler Perry za ulogu u filmu "Boo 2", a nagrada Razzie za najgoru sporednu žensku ulogu odlazi u ruke Kim Bassinger za ulogu u filmu "Pedeset nijansi tamnije", piše Hina.

Najgori sporedni glumac je Mel Gibson za ulogu u filmu "Daddy's Home 2".

Video: The Emoji Movie (trailer)

Specijalnu nagradu "Rotten Tomatoes: The Razzie Nominee So Bad You Loved It!" za najgori 'remake', nastavak ili krađu odnio je "Baywatch".

Kipić Zlatne maline stoji oko pet dolara i u obliku je "maline veličine loptice za golf" koja se nalazi na roli filma od 8 mm, a cijela je obojana zlatnom bojom, piše Hina.

Naziv raspberry (malina) koristi se u izrazima u kojima se želi uskratiti poštovanje, poput "blowing a raspberry". Naime, u slengu ta fraza (blowing a raspberry ili blowing a strawberry) znači proizvoditi zvuk sličan ispuštanju vjetrova, s ciljem da se jedna ili više osoba ismiju.

Kopirati
Drag cursor here to close