Od sutra na Netflixu

Četvrta sezona serije "You": Joe Goldberg postaje Jonathan Moore

Glumac Penn Badgley ponovno će ostvariti glavnu ulogu, a nova sezona serije You nam donosi i brojna nova lica.
Kultura / Film TV | 08. 02. 2023. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme je da upoznamo profesora Jonathana Moorea. Naš susret je zakazan za četvrtak, 9. veljače kada na Netflix stiže nova sezona popularne serije You.

Naime, profesor Jonathan Moore je novi pseudonim pod kojim "djeluje" Joe Goldberg. Radnja četvrte sezone po prvi puta je smještena izvan SAD-a jer je Joe od svoje prošlosti odlučio pobjeći u London, prenosi Journal

"Prošla su vremena neuzvraćene ljubavi i čežnje. Ovaj put se usredotočujem na akademsku zajednicu i poduku, a svoje tipične izvannastavne aktivnosti držim strogo profesionalnim", znakovito nam je poručio Joe/Johnatan u videu koji najavljuje novu sezonu serije.

Četvrta sezona serije You na Netflix stiže u dva dijela, a što nas sve čeka u prvom dijelu otkriva nam najavni video koji donosimo u nastavku:

Ono što je posebno zaintrigiralo obožavatelje serije jest činjenica da u novim nastavcima lovac postaje lovina. Pridruživanje londonskom elitnom društvenom krugu naizgled je teklo savršeno, sve do ubojstva koje je potreslo zajednicu. U gradu je novi ubojica i Joe ne može ignorirati svoju povijest dok mu se ponavlja pred očima. No, jedina je razlika ta što sada on postaje plijen.

Video: YOU: Season 4 Part 1 | Official Trailer | Netflix

Glumac Penn Badgley ponovno će ostvariti glavnu ulogu, a nova sezona serije You nam donosi i brojna nova lica. Među njima je zasigurno najzanimljivija Charlotte Ritchie koja će utjeloviti Kate, glavnu žensku protagonisticu nove sezone.

Od strane Netflixa, nova glavna junakinja je opisana kao nevjerojatno pametna, ali i sumnjičava osoba koja je potpuno zatvorena prema onima koji joj nisu prijatelji. Postaje li Kate lovkinja doznat ćemo već sutra.

Kopirati
Drag cursor here to close