Abraham grupacija

Žurnal: Ponuda za Aluminij pada zbog kadrova HDZ-a?

Ovo se može protumačiti tako da je preuzimanje Aluminija tek pitanje formalnosti, kao i da interes za Aluminij grupacije kojom Kabiri predsjedava nije novijeg datuma. Sve je znatno ranije isplanirano, piše Žurnal.
Gospodarstvo / Ulaganja | 05. 03. 2020. u 11:54 Bljesak.info/Žurnal

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sastanka predstavnika MT Abraham Grupacije sa radnicima Aluminija  koja je do sad pokazala najviše interesa za kupovinu, Žurnal je u srijedu navečer objavio tekst u kojem se navodi kako u pozadini svega stoje kadrovi HDZ-a BiH te veze sa Rusijom.

“M. T. Abraham grupacija ne ide iz Mostara dok se stvari ne finaliziraju,” reče prije nekoliko dana Marko Laco menadžer za Balkan „MT Abraham group“, piše Žurnal.

Predsjednik ove grupacije Amir Gross Kabiri je 20. veljače ove godine, registrirao firmu “Aluminij Industries d.o.o. / Aluminij Industrija d.o.o.” u kojoj je naveden kao osnivač i vlasnik!

Ovo se može protumačiti tako da je preuzimanje Aluminija tek pitanje formalnosti, kao i da interes za Aluminij grupacije kojom Kabiri predsjedava nije novijeg datuma. Sve je znatno ranije isplanirano, navodi Žurnal

“Cijeli proces koji M. T. Abraham grupacija vodi oko Aluminija traje osam mjeseci”, otkrio je Marko Laco.

Točno je osam mjeseci proteklo od gašenja pogona Aluminija, pa tako priznaju da su bili spremni za taj trenutak i potonje preuzimanje tvrtke, tvrdi Žurnal.

 Čitav tekst možete pročitati na portalu ŽURNAL.INFO

Kopirati
Drag cursor here to close