Samo u nas

Umjetnost na asfaltu: Ovako izgleda 'zakrpana' cesta od Tomislavgrada prema Livnu

''Nakon izvršene ”sanacije” navodno oštećenog kolnika u Prisoju, od strane navedenog Javnog poduzeća, kolnik je u tko zna koliko puta lošijem stanju nego prije nesretne ”sanacije”, poručio je mještanin.
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 05. 2020. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno poduzeće Ceste d.d. Mostar prošlog tjedna izvršilo je sanaciju magistralne ceste od mjesta Prisoje prema Livnu.

Mještanin Prisoja Ivica Ćurić nije zadovoljan kvalitetom izvršenih radova te je poručio da se prestanu uništavati ceste još gorim zakrpama. 

Foto: Ivica Ćurić / Zakrpana cesta od Prisoja prema Livnu

''Proteklih dana vozači koji prometuju između Tomislavgrada i Livna, via Prisoje, svjedoci su uništavanja magistralne ceste od strane imenjaka s predznakom javno poduzeće, Javnog poduzeća Ceste d.d. Mostar. To poduzeće je igrom slučaja ujedno i zaduženo za održavanje navedene prometnice i sve to novcem koji plaćaju vozači motornih vozila kroz nebrojene novčane naknade uz registracije vozila i nebrojene trošarine uz svaku litru natočenog goriva. Naime, nakon izvršene ”sanacije” navodno oštećenog kolnika u Prisoju, od strane navedenog Javnog poduzeća, kolnik je u tko zna koliko puta lošijem stanju nego prije nesretne ”sanacije”. Asfaltne zakrpe se nalaze tik jedna do druge, ipak dovoljno razmaknute i nedovoljno izravnate, da se vozači prilikom prelaska preko zakrpa odmah razbude ukoliko su još pospani. Ne znam, možda je to njihov doprinos sigurnosti na cestama jer sigurno nitko neće zadrijemati za volanom. Samo po sebi nameće se logično pitanje, je li možda ovo Javno poduzeće u nekakvom suvezluku s brojnim prodavačima autodijelova u našoj županiji, jer će njima zasigurno porasti prodaja dijelova ovjesa vozila, a moguće i ostalih dijelova karoserije. Ako takvo partnerstvo ne postoji, onda je očito da Javno poduzeće Ceste d.d. Mostar ili nemaju znanja ili nemaju iskustva ili nemaju potrebnu mehanizaciju za rad da odrađuju poslove sanacije kolnika, posao za koji su zaduženi i ovlašteni i plaćeni našim novcem'', poručio je Ćurić, prenosi Tomislavcity.

Foto: Ivica Ćurić / Zakrpana cesta od Prisoja prema Livnu
Kopirati
Drag cursor here to close