Anketa

Učenici žele čuti vaš glas: Treba li Mostar uvesti noćne linije javnog prijevoza?

Cilj ove ankete je prikupljanje mišljenja građana kako bi se poboljšao javni prijevoz u Mostaru.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 06. 2024. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenici Edis Šuta, Faris Klepo, Amila Šendro iz JU Srednje građevinske škole Mostar i Aljoša Golo iz Srednja turističko - ugostiteljska škola Mostar pokrenuli su anketu pod nazivom "Da li su građani Mostara za uvođenje noćnih linija javnog prevoza?".

Cilj ove ankete je prikupljanje mišljenja građana kako bi se poboljšao javni prijevoz u Mostaru.

''Vaše mišljenje je važno! Pozivamo sve građane Mostara da sudjeluju u anketi i daju svoj doprinos u stvaranju boljeg, sigurnijeg i efikasnijeg sustava javnog prijevoza. Želite li da noćne linije postanu dio svakodnevnog prometa u Mostaru? Vaš glas može napraviti razliku! Pridružite se anketi i podijelite svoje mišljenje'', poručili su.

Link za anketu pronađite ovdje

Ova inicijativa je dio napora JU Srednja građevinska škola Mostar u kontekstu poboljšanja životnih uvjeta za građane i građanke grada Mostara. Inicijativa Škole je poistekla na temelju rezultata projekta "Let's debate change" kojeg financira Švicarska razvojna organizacija Solidar Suisse, a provodi Agencija lokalne demokratije (LDA) Mostar na području Mostara, Čapljine i Konjica.

Aktivnosti projekta obuhvatile su 120 učenika i učenica 6 srednjih škola iz spomenutih gradova, koji su proveli istraživanja u svojim lokalnim zajednicama po priznatoj PAR metodologiji i detektirali probleme i izazove sa kojima se građani i građanke susreću.

Jedan od problema koji su kroz projekat detektirali učenici i učenice JU Srednje građevinske škole i Srednje turističko-ugostiteljske škole Mostar je upravo nedostatak noćnih linija javnog prijevoza na području grada Mostara.

''Podržite naše mlade sugrađane i njihove napore da naš grad učine boljim mjestom za sve!'', navode.

Kopirati
Drag cursor here to close