Zadržavanje do 15 minuta

U ponedjeljak početak radova na rekonstrukciji tunela Crnaja

Kako je još ranije pojašnjeno, promet kroz tunel Crnaja odvijat će se naizmjenice, jednom trakom, uz upotrebu svjetlosne signalizacije.
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 02. 2021. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo informira sve sudionike u prometu da u ponedjeljak, 8. veljače započinju radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja i da na ovom dijelu magistralne ceste Sarajevo-Mostar stupa na snagu naizmjenični režim prometa.

Kako je još ranije pojašnjeno, promet kroz tunel Crnaja odvijat će se naizmjenice, jednom trakom, uz upotrebu svjetlosne signalizacije.

U Cestama Federacije BiH ističu kako će prema simulacijama prometa koje su do sada urađene, maksimalno zadržavanje biti ograničeno na 15 munuta.

S ciljem ubrzanja izgradnje, radovi će se izvoditi kontinuirano 24 sata, s tim da su potpune obustave prometa predviđene u intervalu od 23 sata navečer do 5 sati ujutro, uz izuzetak vozila hitne pomoći i policije kojima će prolaz biti omogućen i u ovom vremenu.

U vremenu 01.06. – 30.09. radovi biti obustavljeni, a promet će se odvijati u obje trake, bez ograničenja.

Važno je naglasiti da su radi što boljeg i pravovremenog informiranja vozača, s obje strane tunela Crnaja instalirane kamere Bihamka, putem kojih se može u svakom trenutku provjeriti stanje odvijanja prometa na ovoj dionici magistralne ceste Sarajevo-Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close