Pet dana obuke

Tomislavgrad: Započela obuka vatrogasaca za područje Hercegbosanske županije

Na obuci sudjeluje 21 budući dobrovoljni i profesionalni vatrogasac iz PVP Tomislavgrad, PVP Livno, DVD sv. Ana Lištani, DVD Korita Bosansko Grahovo, DVD Šujica, DVD Gospe Vidoške Livno, Službe za civilnu zaštitu općine Bosansko Grahovo, ŠGD TG.
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 04. 2024. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / U Tomislavgradu započela obuka vatrogasaca za područje HBŽ-a

Obuka vatrogasaca koja će trajati narednih pet dana započelo je u utorak 2. travnja. u Tomislavgradu dok je polaganje ispita planirano za 8. travnja. Obuku organizira Uprava civilne zaštite Hercegbosanske županije u suradnji s Upravom za civilnu zaštitu i vatrogastvo Hercegovačko Neretvanske županije.

Na obuci sudjeluje 21 budući dobrovoljni i profesionalni vatrogasac iz PVP Tomislavgrad, PVP Livno, DVD sv. Ana Lištani, DVD Korita Bosansko Grahovo, DVD Šujica, DVD Gospe Vidoške Livno, Službe za civilnu zaštitu općine Bosansko Grahovo, ŠGD Tomislavgrad.

''Ovom prilikom se zahvaljujemo Službi za civilnu zaštitu i vatrogastvo općine Tomislavgrad na domaćinstvu i Profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Tomislavgrad koja je ustupila svoje prostorije i materijalno tehnička sredstva za izvođenje nastave'', poručili su iz Vlade Hercegbosanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close