Tko zna

Što se sprema u ‘mostarskoj rupi’?

Naime, na tom mjestu ‘osvanuli’ su radnici i građevinski materijal te su ponovno potaknuli zanimanje stanara i građana Mostara.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 06. 2023. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rupa u Ulici kneza Domagoja u Mostaru dobila je moguće neku novu, građanima još uvijek nepoznatu, namjenu.

Naime, na tom mjestu ‘osvanuli’ su radnici i građevinski materijal te su ponovno potaknuli zanimanje stanara i građana Mostara.

“Što se sprema u našem dvorištu? Ima li netko informaciju dok ne dođe inspekcija?”, pita i Boška Ćavar, neovisna vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Ćavar je podsjećamo i jedna od inicijatora cijele priče koju su stanari pokrenuli protiv planirane nelegalne gradnje u ovoj ulici.

Rupa u navedenoj ulici iskopana je 2018. godine, a stanari susjedne zgrade upozoravali su kako je riječ o planiranoj nelegalnoj gradnji te su od nadležnih gradskih vlasti tražili da se rupa zatrpa i taj prostor dovede u prvobitno stanje. Rupa je zatrpana 2021. godine, no pitanja su ostala.

O čemu se točno radi, je li u planu neki novi projekt, pitanja su koja će sačekati na Inspekciju.

Renovacija stana...

U međuvremenu, saznali smo kako se odvijaju radovi na renovaciji stana u obližnjoj zgradi te su vlasnici stana u kojem se izvode radovi, uz dozvolu, iskoristili prostor nekadašnje rupe za privremno odlaganje građevinskog materijala.

Kopirati
Drag cursor here to close