Riješen problem

Sanirano puknuće na vodovodnoj cijevi na Trimuši

Prilikom postavljanja konstrukcije koša na dubini od 30-ak centimetara radnici su probili transportni cjevovod koji napaja dio Bijelog brijega, Smrčenjaka i dio Ulice Blajburških žrtava, samim time i Sveučilišnu kliničku bonicu Mostar.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 10. 2023. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sanirano je puknuće na vodovodnoj cijevi do koje je prije nekoliko dana došlo tijekom renovacije na košarkaškom igralištu u mostarskoj park - šumi Trimuši. Iako su radovi bili planirani cijeli dan u nedjelju, ipak su završeni u kratkom roku.

Foto: Grad Mostar / Sanirano puknuće na vodovodnoj cijevi na Trimuši

Naime, prilikom postavljanja konstrukcije koša na dubini od 30-ak centimetara radnici su probili transportni cjevovod koji napaja dio Bijelog brijega, Smrčenjaka i dio Ulice Blajburških žrtava, samim time i Sveučilišnu kliniku Mostar. Zbog sanacije tog kvara za današnji dan bilo je planirano isključenje vode za ove dijelove grada u vremenu od 8 do 20 sati.

Direktor JP Vodovoda Anton Vidačak nakon puknuća cijevi u izjavi za Bljesak.info je objasnio kako se radi o cjevovodima iz 70-ih godina te da su radove vršili po starim kartama, po kojima se vidi da na terenu postoji nekoliko cjevovoda u dva – tri metra.  Kazao je kao je sve upućivalo kako se dogodilo puknuće na glavnoj cijevi.

Foto: Grad Mostar / Sanirano puknuće na vodovodnoj cijevi na Trimuši

Sanaciji cijevi moglo se pristupiti nakon što se Sveučilišna klinička bolnica Mostar osigurala alternativnim napajanjima vodom.

Kopirati
Drag cursor here to close