Provjera izvodivosti

Sada službeno: Nove lokacije deponije stigle do Bešlića

Po pribavljanju Projektnog zadatka, navode, Grad Mostar će raspisati javni poziv za odabir izvršitelja radova
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 02. 2020. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić u ponedjeljak je službeno dobio od strane Stručnog tima za izradu prijedloga novih lokacija za smještaj deponije komunalnog otpada, konačan prijedlog novih lokacija.

Budući da se radi o šest takvih lokacija Grad Mostar će angažirati stručnu organizaciju, sukladno zakonu o javnim nabavama, sa ciljem da se uradi Projektni zadatak za izradu Studije izvodljivosti potencijalnih lokacija, priopćeno je iz Grada.

Po pribavljanju Projektnog zadatka, navode, Grad Mostar će raspisati javni poziv za odabir izvršitelja radova na izradi same Studije izvodljivosti, gdje bi se metodom usporedbe u smislu zadovoljavanja unaprijed postavljenih kriterija, došlo do najpovoljnije lokacije od ponuđenih šest lokacija.

Nakon odabira konačne lokacije slijedi pribavljanje neophodne urbanističko-tehničke dokumentacije (projektna dokumentacija, urbanistička suglasnost, odobrenje za građenje, okolinska dozvola te sva dokumentacija neophodna za ovakvu vrstu građevina), priopćeno je iz Grada Mostara.

Podsjećamo, glavna savjetnica gradonačelnika Radmila Komadina ranije je kazala kako će lokacija nove deponije na području Grada Mostara bit će kada bude i novog Gradskog vijeća.

Kopirati
Drag cursor here to close