U četvrtak 10. lipnja

Radovi na Aveniji: Uklonite svoja vozila ili će to Grad o vašem trošku

Mole se vlasnici vozila da do srijede 9. lipnja svoja parkirana vozila s desne trake istočnog kolnika izmjeste kako bi se promet mogao nesmetano odvijati u oba smjera.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 06. 2021. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar obavještava stanovništvo, da će četvrtak 10. lipnja u 7 sati započeti radovi na rekonstrukciji Avenije u Ulici kralja Tomislava, dionica od ukrštanja s Rudarskom ulicom (vrh Avenije), do ukrštanja s Dubrovačkom ulicom (zgrada „Mostarka“), a na osnovu Ugovora koji je potpisan između Grada Mostara i firme HP Investing d.o.o. Mostar.

Projektom je predviđena rekonstrukcija 2+2 prometne trake s razdjelnim pojasom.Također, na ovoj dionici će se vršiti izrada novog cjevovoda oborinske odvodnje kao i kompletna zamjena vodovodnih cijevi.

Tijekom radova prve faze na navedenoj dionici, promet će se odvijati dvosmjerno istočnim kolnikom, dok se istovremeno radovi izvode na zapadnom kolniku.

Mole se vlasnici vozila da do srijede 9. lipnja svoja parkirana vozila s desne trake istočnog kolnika izmjeste kako bi se promet mogao nesmetano odvijati u oba smjera. Iz Grada upozoravaju sa će sva vozila koja ne budu uklonjena do četvrtka 10. lipnja u 7 sati, biti uklonjena vozilom „pauk“ o trošku vlasnika.“

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close