Mostar

Počelo je - Radno u Ulici kralja Petra Krešimira lV

Izvođač radova je HP Investing d.o.o Mostar, a vrijednost cjelokupnog projekta, l i ll faze sanacije spomenute ulice iznosi oko 935.000 KM.
Gospodarstvo / Ulaganja | 26. 07. 2023. u 08:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

U srijedu 26. srpnja započela je prva faza sanacije Ulice kralja Petra Krešimira lV u Mostaru.

Izvođač radova je HP Investing d.o.o Mostar, a vrijednost cjelokupnog projekta, l i ll faze sanacije spomenute ulice iznosi oko 935.000 KM. Inače, u sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih i vodovodnih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete.

Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje, zamjena vodovodne cijevi DN280.

"Još jednom obavještavamo javnost i apeliramo na strpljenje vozača i građana tijekom izvođenja radova jer ovaj projekt dovest će i do određenih promjena u režimu odvijanja prometa u ovom dijelu grada", upozorili su iz Grada ranije.

Kako se tom ulicom prometuje i prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar, ističu iz Grada, tijekom izvođenja radova izvođač će osigurati alternativni režim prometa, kako bi sva vozila hitne pomoć kako iz Mostara i svih drugih gradova koji dolaze u SKB Mostar, ali i sva druga vozila, oblizanim cestama mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

"U I fazi radovi se izvode od križanja s ulicom Kralja Tomislava do križanja s ulicom ispod gradskog stadiona u dužini od cca 251m. Promet za Bijeli Brijeg se preusmjerava na ulicu ispod Stadiona. U II fazi radovi se izvode od križanja s ulicom ispod stadiona do kraja ulice u dužini cca 136m. Promet za Bijeli Brijeg se preusmjerava na ulice Kralja Tomislava, Dubrovačka, Blajburških žrtava do križanja s ulicom dr. Petra Rizza", priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close