www.mostar-airport.ba

Puštena u rad nova web stranica Zračne luke Mostar

Ova moderna i funkcionalna platforma rezultat je višemjesečnog rada i suradnje tima stručnjaka za web dizajn i tehnologiju.
Gospodarstvo / Ulaganja | 11. 06. 2024. u 11:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zračna luka Mostar svečano je predstavila svoju novu web stranicu, koja je razvijena s ciljem unapređenja korisničkog iskustva i poboljšanja pristupa informacijama.

Ova moderna i funkcionalna platforma rezultat je višemjesečnog rada i suradnje tima stručnjaka za web dizajn i tehnologiju.

Nova web stranica Zračne luke Mostar donosi brojne novine i poboljšanja, uključujući intuitivno korisničko sučelje, brži pristup informacijama o letovima, te niz dodatnih usluga koje će putnicima olakšati planiranje putovanja.

Naglasak na responzivnosti

Posebna pažnja posvećena je responzivnosti, što znači da je stranica optimizirana za korištenje na svim uređajima – od računala do pametnih telefona i tableta.

"U današnjem digitalnom dobu, iznimno je važno imati suvremenu i funkcionalnu web stranicu koja može odgovoriti na potrebe naših korisnika. Nova stranica nudi jednostavan pristup svim važnim informacijama, od rasporeda letova i usluga aerodroma do najnovijih vijesti i obavijesti'', poručili su iz Zračne luke Mostar.

"Naš cilj je pružiti putnicima što bolje iskustvo, od trenutka kada planiraju svoje putovanje do dolaska na odredište'', dodali su u izjavi za Bljesak.info.

Ključne značajke nove web stranice

Interaktivni raspored letova

Korisnici mogu u stvarnom vremenu pratiti dolaske i odlaske, kao i dobiti informacije o eventualnim kašnjenjima ili promjenama.

Informacije o uslugama

Detalji o svim uslugama dostupnim na aerodromu, uključujući trgovine, restorane, VIP salone i druge pogodnosti.

Korisni savjeti za putnike

Praktične informacije o sigurnosnim pravilima, pripremi za let, te savjeti za putovanje s djecom ili kućnim ljubimcima.

Nova web stranica također omogućava jednostavniji kontakt sa službom za korisnike, kao i pristup društvenim mrežama Zračne luke Mostar, čime se dodatno poboljšava komunikacija i interakcija s putnicima.

Zračna luka Mostar poziva sve korisnike da posjete novu web stranicu i iskoriste sve pogodnosti koje ona nudi te se raduje povratnim informacijama koje će pomoći u daljnjem unapređenju usluga, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close