Paprena cijena

Prodaje se vila Zorana Mamića: Luksuz pršti na sve strane

Na stranici agencije Eurovilla donedavna kuća Mamića mlađeg pojavila se među drugim nekretninama te se na priloženim fotografijama prvi put bolje vidi njezina unutrašnjost.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 12. 2022. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luksuzna kuća poznata po prvom vlasniku Zoranu Mamiću, bratu poznatijeg Zdravka, u zagrebačkom Markuševcu našla se ovih dana u prodaji na tržištu nekretnina za dva milijuna eura nedugo nakon što je prodana na dražbi.

Donedavni dom 

Pravi celebrityji, s raskošnim vilama nalik na one u Kaliforniji, kod nas nisu glumci i pjevači, nego razni poduzetnici, sportaši i osobe vezane uz sport, odvjetnici i liječnici s privatnom praksom.

Na stranici agencije Eurovilla donedavna kuća Mamića mlađeg pojavila se među drugim nekretninama te se na priloženim fotografijama prvi put bolje vidi njezina unutrašnjost, piše Jutarnji.hr.

Foto: Agencija Eurovilla / Prodaje se vila Zorana Mamića

Vila površine 600 četvornih metara s bazenom smještena je na zemljištu od 3600 kvadrata, ima dvije etaže i dvije garaže. U podrumu su vinoteka, garderoba, teretana, jacuzzi, sauna i parna kupelj.

U prizemlju su garderoba, soba s kupaonicom, glavna spavaća soba s kupaonicom, kuhinja s blagovaonicom, radna soba i prostran dnevni boravak s kaminom, a na katu su dnevna i dvije spavaće sobe s garderobama i kupaonicom te velika natkrivena terasa. U vrtu je montažna drvena kuća od 50 četvornih metara s kuhinjom i dnevnim boravkom.

Dradžba 

Vila, koja je sagrađena 2009. godine, nedavno je prodana na dražbi s početnom cijenom od 1,4 milijuna eura, a "osvojio" ju je odvjetnik Zorana Mamića Mijo Golub, koji se jedini prijavio, pa se nadmetao sam sa sobom.

Na nekretnini je u zemljišnim knjigama tada već bilo upisano i njegovo potraživanje od 8,7 milijuna kuna, bankovno potraživanje koje je preuzeo lani.

Foto: Agencija Eurovilla / Prodaje se vila Zorana Mamića

Na kući je bila i ovrha države radi naplate duga po osnovi oduzimanja stečene imovinske koristi. Sada je ta imovina u vlasništvu odvjetnika na prodaju iako vila u zemljišnim knjigama i dalje glasi na Zorana Mamića, no u tijeku je postupak upisa novog vlasnika, koji je već prodaje.

Na stranici agencije Eurovilla u opisu nekretnine stoji i da je vila s prekrasnim pogledom na zelenilo vrhunski uređena i opremljena te osigurana alarmom i videonadzorom. Nalazi se u ulici Markuševečka Dubrava.

Foto: Agencija Eurovilla / Prodaje se vila Zorana Mamića
Kopirati
Drag cursor here to close