Radionica

Poziv Mostarcima: Predstavljanje prijedloga Akcijskog plana za održivo upravljanje energijom...

Svi zainteresirani mogu se prijavit s kontakt podacima do 24. travnja na e-mail: [email protected]
Gospodarstvo / Ulaganja | 24. 04. 2023. u 15:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Info radionica "Predstavljanje prijedloga Akcijskog plana za održivo upravljanje energijom i prilagođavanje klimatskim promjenama (SECAP) Grada Mostara do 2030. godine" održat će se 25. travnja u prostorijama Gradske vijećnice s početkom u 10 sati.

"Akcijski plan održivog upravljanja energijom i prilagođavanja klimatskim promjenama (Sustainable Energy and Climate Action Plan - SECAP), ključni je dokument koji pokazuje na koji način će potpisnik Sporazuma gradonačelnika za klimu i energiju (Grad Mostar) ostvariti svoje obaveze postavljene za 2030. godinu.

Za svaku lokalnu zajednicu pristupanje ovoj inicijativi predstavlja priključenje aktivnoj zajednici gradova i općina koje su se obvezale na kontinuirano unaprjeđivanje životnih uvjeta svojih građana i predan rad na ostvarivanju vizije dekarbonizacije svoje teritorije, prilagođavanje klimatskim promjenama i osiguravanje održive i sigurne energije dostupne svim svojim stanovnicima", stoji u pozivu Grada Mostara.

Istim povodom pozvani su zainteresirani predstavnici gradskih odjela, službi, javnih ustanova, javnih poduzeća, odgojno obrazovnih ustanova, institucija, javnih poduzeća, mjesnih zajednica, nevladinih udruženja i svih zainteresiranih građana s područja grada Mostara, da se aktivnije uključe u finalnu izradu prijedloga ovoga jako važnog dokumenta.

Svi zainteresirani mogu se prijavit s kontakt podacima do 24. travnja na e-mail: [email protected] 

Kopirati
Drag cursor here to close