Ugovor o poslovnoj suradnji

Potpisani ugovor za sigurnije prometne putove: Korak naprijed za HNŽ

Svjesni brojnih prometnih nezgoda, nažalost često i s teškim pa i smrtnim posljedicama, ovom suradnjom koju želi se učiniti sve da se poboljšaa sigurnost u prometu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 29. 02. 2024. u 15:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije na 13. sjednici, održanoj 23. veljače 2024. godine, dala prethodnu suglasnost, danas su ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Marijo Marić i ministar prometa i veza HNŽ-a Ivo Bevanda potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji.

Tim se dokumentom ministarstva obvezuju kontinuirano razmjenjivati cjelovite podatke o prometnim nezgodama koje su se zbile na regionalnim prometnicama unutar HNŽ-a, što će biti osnovom za pristupanje saniranju oštećenja na prometnoj infrastrukturi u HNŽ-u te za izradbu studije o crnim točkama i izradbu protokolarne dokumentacije za njihovo rješavanje.

Foto: Vlada HNŽ / Marijo Marić i Ivo Bevanda

''Svjesni brojnih prometnih nezgoda, nažalost često i s teškim pa i smrtnim posljedicama, ovom suradnjom koju smo utvrdili današnjim potpisivanjem ugovora želimo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo poboljšali sigurnost u prometu. Ako ova suradnja pridonese tomu da imamo barem jednu prometnu nezgodu manje, učinili smo dobru stvar'', zajedničko je stajalište čelnih ljudi dvaju županijskih ministarstva.

Kopirati
Drag cursor here to close