Radovi

Posebna regulacija prometa u Mostaru

Od 13. svibnja promet će biti obustavljen iz pravca Ulice dr. Ante Starčevića prema raskrižju kod hotela Ero, koristit će se obilaznica kroz ulicu Alekse Šantića…
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 05. 2024. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove grada Mostara odobrio je privremenu regulaciju prometa u svrhu organizacije gradilišnih aktivnosti na raskrižju ulica Kardinala Stepinca s ulicama dr. Ante Starčevića i Alekse Šantića, kod hotela Ero.

''Od 13. svibnja promet će biti obustavljen iz pravca Ulice dr. Ante Starčevića prema raskrižju kod hotela Ero, koristit će se obilaznica kroz ulicu Alekse Šantića'', objavio je Grad najavivši kako će za svaku promjenu regulacije prometa građani biti blagovremeno obavješteni.

Podsjetimo, 6. svibnja postavljena je prometna signalizacija i stigli su prvi strojevi na raskrižje kod bivšeg hotela Ero u Mostaru, čime su službeno i započeli radovi na rekonstrukciji ovog raskrižja.

Kako je ranije priopćeno iz Grada, predviđeni rok trajanja radova u vrijednosti od milijun maraka bez PDV-a, odnosno 1,17 milijuna KM s uračunatim PDV-om, jeste 15. travnja 2025. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close