Lacina ulica

Ponovni apel iz središta Mostara: Otpad se počeo razvlačiti po ulici

U Lacinoj ulici, prema informacijama građana koji su nam se obratili, ponovno se suočavaju sa problemom otpada koji se, kako navode, ''počeo razvlačiti po ulici''.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 03. 2024. u 09:40 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan apel vezano za otpad koji se nalazi u samom središtu Mostara. Naime, u Lacinoj ulici, prema informacijama građana koji su nam se obratili ponovno se suočavaju sa problemom otpada koji se, kako navode, ''počeo razvlačiti po ulici''.

''Priznat ćete da je ovo grozna slika za izgled ulice, i za nas građane a i za turiste koji dolaze posjetiti naš grad. Nitko ne reagira, a otpad se počeo razvlačiti po ulici'', naveli su uznemireni građani.

Foto: Čitatelj / Lokacija koja pripada samom središtu grada...

I ranije smo upozoravali na pojavu divljih deponija, no zanimljivo je da se ovdje radi o lokaciji koja pripada samom središtu Mostara.

Tijekom srpnja 2023. godine, pisali smo o otpadu koji se na ovoj lokaciji odlagao uz trafo stanicu, a obzirom da je bilo vrijeme velikih vrućina građani su i tada upozoravali da uz ružne slike, moraju trpjeti i neugodne mirise te miševe, žohare i pse lutalice koji su hranu iz otpada razvlačili po ulici.

Kopirati
Drag cursor here to close