Bez srama

Mostarsko slavlje: Vatromet za kašnjenje

Čudo nad razvaljenom mostarskom prometnicom kasnilo je, naravno s predizbornim razlogom, punih pola godine.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 10. 2018. u 09:30 B.J. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo bezosjećajni japajapci i beskrupulozne figure mogu vatrometom proslaviti šest mjeseci kašnjenja radova i nadglasavati se s mostarskim vjetrom na nedovršenoj pasareli.

Jer, čudo nad razvaljenom mostarskom prometnicom kasnilo je, naravno s predizbornim razlogom, punih pola godine i nitko niti slovom nije spomenuo razloge kašnjenja niti zaluđenoj gomili pojasnio zašto se čekalo na ovaj podvig toliko mjeseci.

Foto: Bljesak.info / Čeka se kiša

Samo se kod nas oni na vlasti i oni željni vlasti pred glasačkim slijepcima mogu pohvaliti poluproizvodom i u jadno mostarsko nebo ispaliti rakete dok samo malo dalje od mjesta ispaljivanja šupljaka i vatrometa, stoji još jedan poluproizvod.

Kako rekoše oni što dijele projekte po gradu za predizborne pokliče, dok prodaju šuplje da je Mostar nepodijeljen, cilj projektu je bio ''osigurati nesmetan prelazak učenika preko ulice''. No, bilo bi to tako da djeca iz blata neće preko luka visine 13,8 m i širine 32,5 m prelaziti u blato.

Sve oko pasarele ostalo je neuređeno, a sve neuređeno ostalo je na obećanjima, koja će se ostvariti, kako je poručeno, ako ostanu oni koji su ispaljivali vatromet na zakašnjelom, nedovršenom projektu.

Nedovršena prometnica koja bi novo mostarsko čudo trebala povezati s Mostom Čekanja, kažu obećavači, bit će možda gotova u prvom kvartalu sljedeće godine, a sjeverni ulaz u Mostar dodatno biti osuvremenjen ''kad se za par godina napravi sjeverni ulaz s magistralnog puta M-17 na dvije razine''.

Mnogima je život prošao u njihovih par godina i mnoge ne mogu zaslijepiti zvijezde Granda, vatromet, roštilj, palačinke i osvježenje jer nad njima svijetli ''cca 650.000'' upitnika.

Kopirati
Drag cursor here to close