Velike promjene dolaze u ugostiteljsku scenu grada

Mostarski restoran Karting Klub se transformira u hotel

Restoran će zadržati svoj prepoznatljivi šarm nakon restauracije, ali će iznad njega biti dodane nove smještajne jedinice koje će poslužiti kao hotelske jedinice.
Gospodarstvo / Ulaganja | 13. 05. 2024. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Restoran Karting Klub, dugogodišnji simbol poslijeratnog ugostiteljstva u Mostaru, uskoro će doživjeti značajnu transformaciju postajući hotel, saznaje Bljesak.info.

Ova promjena označava novu eru za ugostiteljsku industriju grada, koja se prilagođava rastućim potrebama turista i lokalnog stanovništva.

Restoran će zadržati svoj prepoznatljivi šarm nakon restauracije, ali će iznad njega biti dodane nove smještajne jedinice koje će poslužiti kao hotelske jedinice.

Foto: PR / Izgled budućeg Hotela Karting i Restorana Karting

Ovaj korak je rezultat pažljive analize tržišta i potreba zajednice, te predstavlja odgovor na rastuću potražnju za kvalitetnim smještajem u Mostaru.

Putem službenog Facebook profila, Karting Klub obavještava svoje vjerne goste o privremenom zatvaranju radi preuređenja koje započinje od ponedjeljka, 13.5.

Restoran će privremeno prestati s radom kako bi se osiguralo da se gostima i u budućnosti može ponuditi sve ono po čemu su poznati, uz dodatak mnogih novih elemenata. Iako će rad s gostima biti privremeno zaustavljen, restoran će odmah nakon preuređenja kuhinje nastaviti s dostavom hrane, otvarajući postupno ostatak restorana korak po korak.

Uprava Kluba poziva svoje goste da ih prate na društvenim mrežama kako bi ostali u tijeku s najnovijim informacijama i novostima vezanim uz ovu transformaciju.

Najavljujući puno novih i zanimljivih promjena, Karting Klub zahvaljuje svojim gostima na dosadašnjoj podršci i razumijevanju, ističući srdačnu dobrodošlicu u novu fazu razvoja - kao hotelski prostor koji će pružiti nezaboravno iskustvo gostima Mostara i šire.

Kopirati
Drag cursor here to close