Put putujem

Mostar: Proljetna putovanja u punom zamahu

Očekuje se da će ovim operacijama prema Mostaru povećati broj putnika i turista koji namjeravaju posjetiti Mostar i Hercegovinu.
Gospodarstvo / Ulaganja | 03. 02. 2024. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karte za München, Rim i Veronu sada dostupne za rezervacije, s cijenama od 129 eura za München, počevši od 89 eura za Rim, i već od 79 eura za Veronu!

Osim toga, uskoro možete očekivati najavu četvrte destinacije iz Mostara prema novim horizontima.

Detalje o dostupnosti karata možete pronaći na službenoj stranici SkyAlpsa, a za dodatne informacije kontaktirajte Zračnu luku Mostar.

Važno je napomenuti da je potpisan ugovor za liniju Mostar - Beograd, a suradnja za liniju Mostar - Zagreb je također produžena.

U prosincu prošle godine počeo je projekt preuređenja zgrade. Fokusiran na unaprjeđenje iskustva putnika, projekt obuhvaća preuređenje interijera i eksterijera zgrade, te ima za cilj stvaranje suvremenog i privlačnog ambijenta.

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić izrazio je zadovoljstvo što Zračna luka postaje generator razvoja Mostara i Hercegovine, napose u području turizma.

Podsjetimo, zbog posljedica epidemije koronavirusa i ograničavanja putovanja, mostarska Zračna luka je pune dvije godine bila bez ijedne izravne zrakoplovne linije.

Prošle je godine, uz potporu Croatia Airlinesa i hrvatske vlade, ponovo uspostavljena veza između Zagreba i Mostara, što je pomoglo ponovnom dizanju na noge zračne luke u gradu na Neretvi, te je imala 20.500 putnika.

Očekuje se da će ovim operacijama prema Mostaru povećati broj putnika i turista koji namjeravaju posjetiti Mostar i Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close