Air Serbia

Potvrđeno za Bljesak: Od travnja izravan let Mostar-Beograd tri puta tjedno!

Linija će biti dostupna od kraja travnja do završetka listopada uz mogućnost produljenja.
Gospodarstvo / Posao | 10. 01. 2024. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od travnja 2024. pa sve do listopada 2024. godine bit će upostavljena izravna zračna linija na relaciji Mostar-Beograd.

Potvrđeno je ovo za Bljesak.info iz Zračne luke Mostar.

''Air Serbia odabrana je putem Javnog poziva za uspostavu redovnih letova za 2024. godinu kao zrakoplovna kompanija koja će obavljati izravne letove na relaciji Mostar - Beograd - Mostar'', rečeno nam je.

''Linija će biti dostupna od kraja travnja do završetka listopada uz mogućnost produljenja. Dani kojima je predviđeno odvijanje letova su - ponedjeljak, petak i nedjelja'', kažu za Bljesak.info iz Zračne luke Mostar.

Prema danim informacijama, zrakoplovna kompanija Air Serbia će za ovu izravnu liniju koristiti Embraer E175.

U sljedećih sedam dana slijedi definiranje ostalih tehničkih detalja i potpisivanje ugovora, nakon čega će karte biti dostupne za prodaju.

Podsjetimo, ova informacija stiže samo sedam dana nakon što su za Bljesak.info iz Zračne luke Mostar potvrdili kako bi u 2024. godini trebala biti uspostavljena izrana linija za Rim, München, Bari i Veronu.

”Veseli nas činjenica da je talijanska zrakoplovna kompanija Skyalps.bz ispunila postavljene uvjete te poslala privlačnu ponudu za izravne letove za destinacije Rim, München, Bari i Veronu”, poručili su iz Zračne luke Mostar.

Inače, navedena kompanija javila se na javni poziv koji su objavili Međunarodna zračna luka Mostar i Grad Mostar, a koji se odnosio na izbor najpovoljnijih ponuditelja za uspostavu subvencioniranih redovitih letova za 2024. godinu.

Video: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close