Poziv

Mostar poziva mlade da im dadne novac

Prednost će imati projekti koji imaju za cilj poboljšanje života mladih, promoviranje volonterizma i timskog rada…
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 11. 2022. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar raspisao je Javni poziv za raspodjelu sredstava granta namijenjenog za projekte mladih iz Proračuna Grada Mostara za 2022. godinu.

Na prijavu su pozvane omladinske udruge koje su registrirane u Bosni i Hercegovini i imaju sjedište na području Grada Mostara, a čiji projekti će se realizirati u interesu mladih Grada Mostara i na njegovoj teritoriji.

''Pravo sudjelovanja imaju i omladinske udruge i neformalne grupe mladih čije je sjedište na teritoriji druge općine, pod uvjetom da se projekt kojim se prijavljuju realizira u interesu mladih Grada Mostara i na području Grada Mostara. Aplikant može aplicirati na ukupan iznos vrijednosti projekta ili dio nedostajućih sredstava – sufinanciranje'', naveo je Grad.

Prednost će imati projekti koji imaju za cilj poboljšanje života mladih, promoviranje volonterizma i timskog rada; originalni, zanimljivi i korisni projekti koji podstiču mlade da se uključe i budu aktivni članovi  sredine u kojoj žive; koji odgovaraju lokalnim potrebama i imaju utjecaj na lokalnu zajednicu - projekti koji potiču mlade na demokraciju, toleranciju i ravnopravnost spolova te na kreativnost, zdrav život i slično…

 

Kopirati
Drag cursor here to close